У грудні кропивничани стануть... чарівниками!

03.12.16, 12:00

У грудні всі клієнти ПриватБанку стануть добрими чарівниками, просто розраховуючись за покупки банківськими картками. З 1 грудня в Україні стартує нова благодійна акція «Країна чарівників», у рамках якої ПриватБанк і фонд «Допомагати просто» виділили 5 млн грн на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями. Згідно з умовами акції, щоразу, коли клієнти будуть розраховуватися картками за покупки, з цього фонду на допомогу дітям буде автоматично перераховуватися 10 грн.

«Перед Миколаєм і Різдвом стати чарівником дуже просто, для цього навіть не потрібно перераховувати кошти, просто підтримати акцію, оплачуючи покупки не готівкою, а картками нашого банку, – говорить керівник благодійних проектів ПриватБанку Анна Павлова. – Уже сьогодні кількість бажаючих взяти участь в акції перевершило наші очікування – за день до старту «Країни чарівників» зареєстровано понад 12 000 учасників».

Щоб стати учасником чарівної акції, потрібно просто зареєструватися на її сторінці в Інтернеті https://promos.privatbank.ua/ua/promos/krayina-ch... Починаючи з 1 грудня і до нового року щоразу, коли учасники акції будуть розплачуватися картками за покупки на суму понад 50 грн, з фонду акції будуть автоматично перераховані 10 грн на покупку ліків для онкохворих дітей.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!