Юні поети презентували поетичну збірку

11.11.16, 18:00

Напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи поетичне слово набирає особливої цінності, бо серце болить за Вітчизну. Про сьогодення , готовність до боротьби за цілісність і незалежність нашої держави, про любов до рідної землі йшлося у кожному вірші юних поетів-аматорів.

10 листопада 2016 року Кіровоградським державним будинком художньої та технічної творчості організовано та проведено презентацію збірки поетів-аматорів – учнів професійно-технічних навчальних закладів області «Борітеся – поборете…».

У затишній залі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва зібралася учнівська молодь, яка виказує своє ставлення до сучасних подій та небайдужість до долі рідної України у віршах.

Привітали усіх присутніх головний спеціаліст управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації Світлана Литвин та директор Кіровоградського державного будинку художньої та технічної творчості Ольга Коптєва. Вони побажали молодим поетам незгасаючого натхнення.

Вручаючи юним поетам збірку Ольга Коптєва відзначила, що збірка «Борітеся – поборете…» – справжній скарб для нас усіх, а у заключному слові Світлана Литвин побажала подальших творчих злетів.

Після презентації для юних поетів було проведено екскурсію на виставку книжкових новинок бібліотеки.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!