"Агроекспо": бізнес та розваги

30.09.16, 18:05

Другий день у місті триває міжнародна агропромислова виставка "Агроекспо -2016". Кореспонденти "Тусовки" завітали на масштабний сільськогосподарський форум і запевняють: це варто бачити на власні очі.

На величезному виставковому майданчику представлено величезну кількість одиниць техніки: від невеличких компактних механізмів, до красенів - велетнів, одне колесо яких вище за середньостатистичну людину. Лискучі комбайни та трактори користуються просто шаленою увагою не лише аграгіїв, але й дітей: до деяких тракторів та комбайнів навіть черга шикується!

Не залишається без уваги відвідувачів і новинка цьогорічної виставки - куточок із свійськими тваринами. Білосніжний величезний кролик, з яким наввипередки фотографуються кропивничани - просто зірка facebook! Але у "живому куточку" є на що подивитися крім кролів: величаві корови, стрункі коні, кози та вівці різних калібрів і королі сільськогосподарської екзотики - страуси.

Окрема розвага - демонстрація техніки. Для тракторів виделений окремий полігон (туди не всі відвідувачі доходять), а от подивитись, на які дива здатна в умілих руках дрібніша техніка можна прямо в серці виставки.

Окреме питання - ярмарок всіляких смачних речей. Виробники з усієї України - від Закарпаття до південних областей навезли багато чого! І не лише з України: смачні грузинські хачапурі, майстерні вироби з пуху дагестанської майстрині... Перелік можно продовжувати і продовжувати!

Окрему подяку, до речі, хочемо висловити патрульній поліції. Завдяки регулювальникам навіть величезне скупчення транспорта (наші журналісти приїхали якраз у "час пік") не стояло мертвим корком, а роз'їжджалося без інцидентів!

Якщо ви ще вагаєтесь, як провести суботній день, безперечно, треба їхати на "Агроекспо"!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!