Ювілейна серія банківських карток - до 25-річчя незалежності України

24.08.16, 14:00

Найбільший український банк ПриватБанк випустив до свята лімітовану ювілейну серію банківських карток, присвячених 25-річчю незалежності України. Як повідомила прес-служба банку, будь-який житель України зможе отримати таку картку безкоштовно, якщо замовить її на сайті з 24 серпня до 1 вересня 2016 року.

«На честь свята ми вирішили допомогти нашим клієнтам висловити свої патріотичні почуття через банківську картку, такі картки можна отримати в ПриватБанку цілком безкоштовно, – йдеться в повідомленні прес-служби банку. – «Незалежна» картка з індивідуальним дизайном – це чудовий спосіб виділятися із загальної маси або зробити оригінальний подарунок своїм друзям і близьким». Щоб оформити банківську картку, присвячену річниці незалежності України, її достатньо замовити на сайті carddesign.privatbank.ua, вибравши в бібліотеці картинок картку «25-та річниця незалежності України».

Усі клієнти, які замовили такі картки до 1 вересня, отримають їх у найближчому відділенні або кур’єрською доставкою, а активувати зможуть простим і зручним способом – у банкоматі або за допомогою співробітника у відділенні банку. Замовити ювілейну картку в ПриватБанку можна не тільки собі, але й у подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!