Колищнім військовослужбовцям і членам їх сімей - перепідготовка та соціальна адаптація

23.08.16, 18:00

Кіровоградська льотна академія НАУ зі своїми партнерами - Міжнародним фондом соціальної адаптації () і Університетом НОРД (Норвегія) оголошує набір бажаючих з числа військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їх сімей, БЕЗКОШТОВНО взяти участь в програмі перепідготовки та соціальної адаптації в рамках проекту «Україна - Норвегія».

З 14 вересня 2016 року починає курси перепідготовки чергова група слухачів. Термін навчання - 3 місяці. Форма навчання - вечірня.

Спеціальність: «Менеджмент та ІТ підприємницької діяльності» на базі методології кращих європейських бізнес шкіл МВА.

Слухачем курсів може стати кожен військовослужбовець Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який має вислугу не менше 10 років і звільнений у запас протягом 7 років, що передують року участі в проекті. Також учасниками проекту можуть бути військовослужбовці, які підлягають звільненню у поточному році. Участь в проекті можуть приймати дорослі члени сімей вищезазначених категорій військовослужбовців.

Претенденти на участь у професійній перепідготовці повинні мати вищу освіту (не нижче «бакалавра»). Їх вік, як правило, не повинен перевищувати 50 років.

Всі кандидати на участь в проекті проходять індивідуальну співбесіду і вхідне тестування.

Запис для участі в програмі - по тел. 050 457 11 19, 096 024 34 19

За час курсів Ви так само зможете БЕЗКОШТОВНО пройти ряд тренінгів, що підвищують шанси на успішне працевлаштування, а також знайти однодумців та потенційних партнерів, вступити у взаємодію з можливими роботодавцями та багато іншого.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!