Дар’я Яцина - Дитина року!

05.06.16, 10:00

Міжнародний день захисту дітей був особливим для Дар’ї Яцини – вихованки Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (директор – Г. Суркова). У святковій атмосфері від міського голови Андрія Райковича Дар’я отримала відзнаку „Дитина року” та диплом переможця у номінації „За творчі досягнення”.

Талановита дівчинка змалечку відвідує гуртки обласного ЦДЮТ. Вона є учасницею одразу трьох художніх колективів: шоу-театру молодіжного клубу „Імідж”, студії вокального мистецтва „Антарес”, студії художнього слова „Юність”. У кожному жанрі дитячої творчості Дар’я проявляє яскравий талант та має високі результати на Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах. Дівчинка є постійною ведучою різноманітних програм у обласній філармонії.

Як аніматор виступає у складі групи агротехніків. Чимало програм проведено з дітьми з особливими потребами, позбавленими батьківського піклування, дітьми-переселенцями. У складі вокального ансамблю „Антарес” Дар’я представляла м. Кіровоград та область у студії Першого Національного каналу. Даша – активна, працелюбна, комунікабельна та доброзичлива, заряджає всіх своєю позитивною енергетикою.

Підготувала інформацію Яніна Ликова – фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!