Кіровоградська гумористи найкраще читають твори Остапа Вишні

21.11.13, 11:28

В середині листопада вихованці гуртка художнього слова «Юність» Кіровоградського ОЦДЮТ брали участь у VII Всеукраїнському конкурсі юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні», що проходив у м. Полтава.

Свою творчість і талант представляли більше тридцяти колективів з багатьох міст України. Метою конкурсу є виховання любові до рідного слова, до національної української класики; популяризації жанру художнього читання та творчості О.Вишні. За положенням, учасники виконували два твори гумористичного характеру: перший – твір або уривок твору Остапа Вишні, другий – віршовані гуморески іншого автора або власні.

Артем Коноплянко представив на розгляд журі твори О.Вишні «Як я рибу ловив» та А.Костецького «Батьки-«чомучки» і серед учасників молодшої вікової категорії став дипломантом другого ступеня. А у різновіковій категорії  вибороли перше місце група читців гуртка художнього слова «Юність» у складі - Дар'я Яцина, Артем Коноплянко, Лілія Іванова, Дмитро Гоян, Іванна Горобець та Михайло Коломієць з творами О.Вишні «От у нас на хуторі» та В.Тараканова «Кого люблять вчителі».

Для вихованців гуртка художнього слова «Юність» ця перемога далеко не перша. Талановиті гуртківці із задоволенням беруть участь у творчих конкурсах, виборюють призові місця і тим самим реалізують свої уміння та навички, здобуті на заняттях у професійного та талановитого керівника гуртка «Юність» - відмінника освіти України Політаєвої Валентини Григорівни. Вітаємо наших юних читців із здобутими перемогами і ще раз переконуємось, що слова, які ідуть від серця читця ,обов’язково доходять до серця слухача. А це і є запорука успіху ораторського мистецтва.

Підготувала Ярова О.С. – методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!