Виставка дитячих робіт переросла у фестиваль!

22.05.16, 16:00

Днями у Кіровограді вже вдруге пройшов міський дитячий фестиваль творчості та талантів "Ми діти твої, Україно!", започаткований Всеукраїнською громадською організацією "Народна академія творчості". В минулому році це була виставку дитячих робіт, яка розміщувалась в фойє міської ради.

В цьому році рамки фестивалю розширились, завдячуючи вагомій підтримці "Благодійного фонду Ярослава Бублика", тож, організатори запросили дітей не тільки з інвалідністтю, а й дітей воінів АТО та дітей вимушених переселенців з зони АТО, які предоставили не тільки чудові творчі роботи, а й мали змогу порадувати глядачів своїми виступами.

Фестиваль проходив у Кіровоградському академічному театрі ляльок і до організації свята долучилась Кіровоградська організація інвалідів ВОІ СОІУ. Завдячуючи таким фестивалям, знаходяться нові таланти серед дітей! Наприклад, в минулому році вперше приймали участь Сухонос Марія та Михайленко Софія.

- Дівчатка так гарно співали, що коли стало питання кого направити на відбірковий тур Всеукраїнського пісенного фестивалю "Золотий птах" у нас не було сумнівів в цьому. І, ось-обидві дівчинки увійшли в десятку дітей, відібраних на lll заключний етап фестивалю! 25 травня їдемо до Вінниці!, - розповідає Ельміра Небесна. Так само і Бабаєва Маринка, яка полонила всіх присутніх в минулому році на фестивалі своїми чудовими килимами, 30 травня їде з виставкою до Верховної Ради України на Всеукраїнську виставку дітей.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!