"Дитячий сезон-2015 у Дендропарку" оголошено відкритим!

30.04.15, 14:00

Днями у Кіровограді відбулась найочікуваніша подія для дітлахів всього міста – Дитяче Відкриття сезону-2015 в Дендропарку Фестиваль «Коло Друзів». Незабутній початок весняних розваг у Дендропарку пройшов за підтримки генерального директора «Корпорації XXI століття» - Лариси ОНУЛ. Достойному втіленню дитячої радості сприяв також регіональний Благодійний Фонд «Відкрита Україна» cпільно з Департаментом соціального захисту населення Кіровоградської ОДА, спілкою вірмен України та імідж-центром «Ольга».

Фестиваль ставив за мету долучити громадськість до вирішення важливих соціальних проблем у своєму місті, селі, районі, саме там, де ми живимо та навчити дітей бути небайдужими до чужої болі, допомагаючи один одному. Об’єднати людей допомогла колоритна розважальна програма, адже з самого рання на відвідувачів парку очікувала виставка майстрів робіт творчих студій, які вражали своїми вміннями, опанування мистецтва та краси.

А от бонус-квест від «ПриватБанку» не тільки розважив малюків, а ще й звів у боротьбі за грошову винагороду, як відзнаку за першість. До активності цього дня були залучені і ВУЗи Кіровоградщини, яким вдалось презентувати свої навчальні заклади на достойному рівні.

Психологічний майданчик, майстер-класи з «Hand-made», флеш-моб, фотосесія «Діти нашого міста», книжкова виставка-продаж від поліграфічного видавництва – це лише незначний перелік із того, що могло привернути увагу відвідачів парку, які вирішили провести цю сонячну днину серед цвіту ароматних тюльпанів у наймальовничішому куточку міста.

Здавалось, мов розваги цього дня набули невичерпного характеру, адже згодом дітлахів об’єднала розважальна програма, на якій вони відчайдушно раділи тому, що улюблений парк сімейного дозвілля знов намагається зробити все можливе, щоб сяйво посмішок з облич дітлахів не потьмяніло ні на мить, а продовжували променитися в конкурсах, іграх та колективних танцях.

Особливу увагу привертали гігантські растрові ляльки Панди, Вінні-Пуха та Дракона. Кульмінацією заходу став святкових концерт, за участі найталановитіших дітей міста, які змогли продемонструвати свій талант! З незабутніми виступами на сцені побували: члени Школи сучасної хореографії «Імперія мистецтв «Форсайт», колектив Катруся, зразковий хореографічний колектив «Вікторія», студенти мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка, представники Інституту «Сучасних знань», «Спілка вірмен України» та ін. Вдалось цього дня і помилуватись презентацією 25-ти сліпуче привабливих конкурсанток конкурсу краси і таланту «Степова красуня», який вкотре зібрав юних панянок з усіх куточків країни у самому серці української землі.

На святковому концерті з вітальним словом виступив представник «Корпорації XXI століття» Банік Анастасія: «Ми раді вітати Вас на Дитячому Відкритті Сезону-2015 Фестивалі «Коло Друзів» у Дендропарку! Цього дня, на найпалкіші слова подяки заслуговує саме Лариса ОНУЛ, за підтримки якої ми маємо можливість насолоджуватись цим прекрасним заходом. Для Дендропарку честь працювати для дітей та бачити, як вони весело розважаться, заповнюючи радістю свої маленькі сердечка, наповненні щирості та любов’ю. А для того, щоб цей день закарбувався в пам’яті «Степових красунь», як один із кращих, ми підготували для них приємний сюрприз – карти Дендропарку з поповненим рахунком!»

Та не тільки красуні-конкурсантки могли насолодитись широкими обіймами люблячого Дендропарку, а й учасники танцювальних колективів, які безкоштовно катались на атракціонах. Словом, святкування вийшло пречудове та благородне! Адже Під час фестивалю тривав збір коштів на лікування 5–ти річної для маленької Марійки Поліщук. Спільними зусиллями вдалось зібрати рівно 3 тис. гривень!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!