Мешканці ініціюють створення об'єднаної громади біля Світловодського водосховища

16.05.16, 14:00

Мешканці Великоандрусівської та Подорожняньської сільських рад, що у Світловодському районі, активно долучились до громадського обговорення проекту рішення про об’єднання територіальних громад. Документ, попередньо напрацьований робочою групою, громада підтримала і при цьому переважною більшістю голосів вирішила звернутись до обласної державної адміністрації із проханням винести цю пропозицію на розгляд обласної робочої група з підготовки проекту перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області.

Відповідно до нинішнього варіанту перспективного плану області обидві сільські ради мали стати частиною Глинської ОТГ. Між тим, скориставшись правом представити власну позицію і бачення об'єднання громад на своїх територіях мешканці і представники органів місцевого самоуправління взяли на себе відповідальність і вирішили створити Великоандрусівську ОТГ.

Нагадаємо, під час останнього засідання обласної робочої група з підготовки проекту перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області ОДА пропонувала створити в області 51 спроможну ОТГ.

Прес-служба Офісу реформ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!