Архітектурні перлини "заговорили" до кіровоградців

30.03.16, 14:00

У рамках проекту "Прогулянки старим Єлисаветом" у Кіровограді оновлено вже кілька інформаційних стендів - своєрідних "візитівок", які розповідають городянам і туристам про архітектурні перлини міста. Започаткований Дмитром Таращуком, проект «Прогулянки старим Єлисаветом» був підтриманий програмою «Активні громадяни» і профінансований Британською Радою в Україні. Першими "ластівками" стали відновлені стенди біля обласного краєзнавчого музею та обласної юнацької бібліотеки. Також вже встановлено стенд на Фортечних валах - біля лікарні, за що ВЕЛИЧЕЗНА подяка головному лікареві!

Також у веб-мережі створено сайт, де ви можете прослухати розповіді про видатні архітектурні перлини міста, біля яких кілька років тому, також з ініціативи Дмитра Таращука, були встановлені інформаційні стенди. Тож, пройдіться вулицями Кіровограда – зупиніться біля «візитівок» і дізнайтеся більше про історію і культуру міста. Аудіо-екскурсії, розміщені на сайті, допоможуть вам поринути в атмосферу старого Єлизавета!

Автор і команда проекту щиро вдячні за фото та краєзнавчі матеріали колекціонеру Юрію Тютюшкіну, а також Віталію Неділько. Реалізація проекту не була б можливою і без щирої підтримки та сприяння майстерні-студії художньої ковки «Єлисаветградський кований двір» та рекламної агенції «Авенсіс».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!