Даруймо тепло родинам внутрішньо переміщених осіб!

27.01.16, 10:00

У Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва імені Бойченка триває безстрокова акція по збору теплих речей родинам, що були вимушені залишити свої домівки у зоні проведення АТО, анексованому Криму, а також родинам учасників АТО, що проживають в Кіровоградській області. На сьогоднішній день у самому Кіровограді працює багато державних структур та волонтерських організацій, що допомагають таким родинам. Проте на території області ситуація дещо гірша і значна кількість людей потребує нашої допомоги та підтримки.

Ми збираємо теплі речі та взуття для дорослих та дітей, різного віку та розміру. Речі можуть бути не новими, але вимогою до них є прийнятний зовнішній вигляд та чистота. Минулого року, у листопаді, з допомогою небайдужих мешканців міста було зібрано та передано 10 комплектів речей (близько 200 одиниць одягу) для родин ВПО, що проживають у Знам’янському районі Кіровоградської області. Зараз триває збір речей для родин Олександрійського та світловодського районів.

Акція проводиться спільно з обласним штабом по роботі з ВПО при Кіровоградській ОДА, а також громадською організацією ТІМО «Відкриті двері». Пункт збору речей знаходиться у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (вул.Декабристів 6/15) у секторі соціокультурної діяльності (2 поверх). Для довідок звертайтеся за телефонами: 0954712767 (Тетяна), 0669475475 (Наталя).

Не залишайтесь байдужими та зігрійте теплом тих, хто цього потребує!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!