Тепер можна врятувати чиєсь життя за допомогою SMS

19.12.15, 10:00

Із 17 грудня 2015 року Київстар пропонує своїм абонентам можливість зробити пожертви на підтримку МБФ «Українська біржа благодійності», аби допомогти сотням хворих дітей та дорослих. Усі кошти, зібрані на підтримку фонду за допомогою сервісу «Мобільні гроші», будуть перераховані до «Мобільної скарбнички» і спрямовані в підтримку найтерміновіших проектів фонду в категорії «Здоров’я».

Абоненти передплаченого зв’язку Київстар отримають можливість робити пожертви на благодійні цілі за допомогою сервісу «Мобільні гроші». Сума пожертвування може складати від 1 до 3 000 гривень. Окремо стягується комісія за обробку транзакції у розмірі 1,5% від суми пожертвування. Переказати кошти можна за допомогою SMS на короткий номер 881. Абонент може вказати суму, яку він хотів би переказати зі свого рахунку. Якщо SMS буде відправлено без тексту, то з рахунку абонента автоматично будуть списані 5 гривень для підтримки проектів фонду.

«Допомагати має бути зручно! І найшвидшим способом допомогти є пожертви через мобільний телефон. За лічені секунди будь-яка людина із будь-якого куточка країни може надати допомогу тим, хто її справді потребує. Сьогодні у нас з’явився унікальний інструмент, який створює можливість об’єднати багатьох людей навколо проблем, які ми здатні вирішити разом. І ми переконані, що завдяки сервісу «Мобільні гроші» благодійників ставатиме дедалі більше, а підтримку отримають сотні хворих дітей та дорослих», – говорить Ірина Гуцал, директор МБФ «Українська Біржа Благодійності».

«Асортимент послуг, які можна оплатити коштами зі свого мобільного рахунку, постійно розширюється. Відтепер за допомогою послуги «Мобільні гроші» можна не лише швидко і просто переказати гроші своїм близьким, сплатити за комунальні послуги, онлайн-ігри, квитки у кіно і ще понад 900 різних послуг, алей зробити благодійний внесок. Ми щиро сподіваємося, що пожертвування за допомогою SMS допоможуть користувачам ставати благодійниками, допомагати дітям та дорослим, і в тому числі завдяки простому та зрозумілому сервісу», – зазначає Леся Запорожець, начальник відділу з управління та розвитку послуг мобільної комерції Київстар.

Київстар запустив послугу мобільних платежів «Мобільні гроші» у червні 2013 року. За цей час користувачами послуги стали майже 700 тисяч абонентів, та щомісяця цією послугою користуються понад 50 тисяч осіб. Число транзакцій за 2015 рік перевищило 1 300 000 і з кожним місяцем зростає в середньому на 10%. Із правилами надання послуги «Мобільні гроші» можна ознайомитися, перейшовши за посиланням https://money.kyivstar.ua/uk/terms



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!