Вивчайте світ за допомогою різних мов

08.04.16, 10:00

Усі, незалежно від віку, захоплень та талантів, мають можливість спробувати свої сили у мультилінгвальній вікторині "Пізнавай світ за допомогою мов"! В рамках реалізації міжнародного освітнього проекту Міксіке до 26 квітня 2016 року для учасників з Латвії, Естонії та України відкрито доступ до мультилінгвальної вікторини «Вивчайте світ за допомогою різних мов!»

Запитання сформульовані на 6 мовах (українська, англійська, естонська, латиська, російська, німецька). Для відповідей учаснику надається одна спроба (60 хвилин). Для пошуку відповідей можна використовувати будь-які інтернет-джерела та перекладачі. Приймаються та зараховуються лише індивідуальні відповіді зареєстрованих користувачів. Колективні відповіді (групи, класу, команди) не зараховуються. За посиланням http://lviv.miksike.net/#/en/gnews.html?displayne... описано алгоритм реєстрації для участі в Міжнародному проекті Міксіке в Україні.

Будь-який дорослий може зареєструватися обравши навчальний заклад, який він закінчив чи в якому навчаються його діти, онуки. Серед учасників з трьох країн які дали правильні відповіді на усі запитання будуть розіграні цінні подарунки. Усі заходи в рамках проекту "Міксіке в Україні" (http://lviv.miksike.net/) для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно. Долучайтесь до надзвичайно цікавої і нестандартної вікторини.

Про Міжнародний освітній проект Міксіке (слово «міксіке» в перекладі з естонської – чомучка): У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії. У 2011-2013 роках проект «Міксіке в Україні» реалізовувався у Криму. У 2014 році, у зв'язку із соціально-політичними подіями в Україні, проект продовжив свою роботу на материковій Україні. Пілотним регіоном для реалізації проекту було обрано Львівську область. Успішний досвід реалізації проекту у 2014-2015 навчальному році знайшов підтримку у Міністерстві освіти і науки України (лист МОН № 2/2-14-600-15 від 26.03.2015 р.) дозволив організаторам та донорам проекту ініціювати його продовження та поширення в інших регіонах України. Проект сприяє розвитку зв’язків між навчальними закладами України, Естонії та інших країн Євросоюзу, підвищення якості та ефективності навчання у ЗНЗ за допомогою інформаційних технологій, підвищення кваліфікації вчителів у селах і малих містах, розширення можливостей розвитку онлайнового навчання. Співпраця в рамках проекту - це рівноправне партнерство. Всі заходи для шкіл України організовуються та проводяться безкоштовно. Контактна особа в Кіровоградській області: Чала Марина Станіславівна - координатор Міжнародного освітнього проекту Міксіке у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській областях, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики та інформаційних технологій навчання КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» +380674923495, marinachala@gmail.com



Комментарии

Марина Чала30 апреля 2016 19:46
0
Мультилінгвальна вікторина « Вивчайте світ за допомогою різних мов!» Вікторина проходила 11.03 - 26.04.2016 для учасників з Латвії, Естонії та України. Запитання були сформульовані на 6 мовах (українська, англійська, естонська, латиська, російська, німецька ). Загальні результаты серед усіх країн: http://miksike.ee/docs/projektid/multilingva/2016_index.html Результати українського сервера: http://lviv.miksike.net/#/docs/viktoriny/2016_mutlilingva_ukr.html
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!