10-відсоткова персональна знижка для гурманів

09.12.15, 14:00

ПриватБанк та ресторан “Розмарин” пропонують персональну 10-відсоткову знижку своїм найвибагливішим клієнтам клієнтам.

Лише до 28 грудня з 10.00 до13.00 щоденно, крім вихідних, клієнти ПриватБанку можуть прийняти участь у акції “Персональний Бонус Плюс” та отримати приємну 10-відсоткову знижку за замовлення у ресторані “Розмарин”, що по вул. Верхня Пермська,8ж (у готельному комплексі “Государь”).

Кожного клієнта, навіть самого найвибагливішого, задовольнить широкий асортимент, гарантована якість, неймовірний смак страв, а ще й приємно здивує 10% персональна знижка.

“Персональний Бонус Плюс - це новий і надзвичайно цікавий продукт ПриватБанку, який ми пропонуємо нашим партнерам, - розповідає Олена Сивиринчук, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші партнери - підприємства торгівельно-сервісної мережі регіону, які стають долучаються до цієї акції, отримують масу переваг. По-перше, цей продукт значно збільшує клієнтопоток. Адже саме ПриватБанк має найбільшу кількість клієнтів, яких ми орієнтуємо на покупку товарів саме у наших партнерів. Крім того, знижка у 10 відсотків приваблює клієнтів та значно збільшує кількість бажаючих спробувати ваш товар. По-третє, до збільшення кількості клієнтів збільшується і кількість продаж, а значить і прибутки. Наразі, ми ще допомагаємо покращити бізнес-справи наших партнерів”.
Підприємства торгівельно-сервісної мережі - магазини, ресторани, кафе, служби таксі тощо, які долучились до унікальної програми ПриватБанку “Персональний Бонус Плюс” можуть на свій розгляд надавати персональний розмір Бонус Плюс в певні дні тижня, навіть в певні години та на певний термін. Наприклад, піцерія “М” надає 10% знижку протягом грудня, лише у понеділок і вівторок і з 11.00 до 15.00 ” (час, коли клієнтопоток найнижчий). Наразі, господарям кафе не потрібно витрачатись а ні на картки для знижок, а ні на відповідні програми, про все подбає ПриватБанк. До речі, у акції приймають участь - отримують персональний підвищений Бонус, лише ті клієнти, які зареєструвалися на сайті. Усі інші клієнти, навіть якщо вони мають карти ПриватБанку отримують стандартну знижку , стандартний розмір Бонус Плюс. У ресторані “Розмарин” усі клієнти ПриватБанку отримують стандартну знижку у 5%.


Кіровоградці, які мають бажання отримати 10% знижку у ресторані “Розмарин” повинні зайти на сайт БонусПлюс, обрати меню “Акції” та місто Кіровоград. Обираємо акцію “Отримайте більше бонусів в ресторані “Розмарин” натиснувши кнопку “Брати участь”. А далі все просто. На фінансовий номер телефона клієнта ПриватБанку приходит пароль, який слід ввести на сторінці акції. Так, лише декілька кліків на сайті дають можливість усім клієнтам ПриватБанку стати учасниками акції та суттєво зекономити на покупках.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!