Персональні знижки школярам

08.08.16, 14:00

Розпочався останній місяць літа і вже саме час подбати про підготовку до нового навчального року. Чималеньку суму потрібно виділити батькам з бюджету на підготовку до 1 вересня. ПриватБанк та мережа магазинів “Карандаш” пропонують жителям Кіровоградщини суттєво зекономити на шкільних покупках.

З 16 липня до 1 вересня цього року магазини канцтоварів “Карандаш”, що по пр-ту Правди,2 та на вул. В.Чорновола,52/3, і Кіровоградська філія ПриватБанку проводять акцію “Персональний Бонус Плюс”. Клієнти магазину, які мають картки ПриватБанку, отримують персональний бонус у вигляді 10% знижки на всі товари на свій бонусний рахунок, здійснюючи покупки з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00 год. Придбати яскраві зошити, обкладинки та щоденники, у які вчителі ставлять лише відмінні оцінки, кольорові олівці та фломайстери, креативні рюкзаки з улюбленими героями, ще й за доступною ціною при належній якості, і отримати при цьому приємні знижки пропонує магазин “Карандаш” і ПриватБанк.

Кожного клієнта, навіть самого найвибагливішого, задовольнить вишуканий асортимент, гарантована якість товару та приємно здивує 10% персональна знижка. Персональний Бонус Плюс - це унікальний акційний продукт ПриватБанку. Підприємства торгівельно-сервісної мережі, які долучаються до цієї акції отримують масу переваг. Завдяки Бонус Плюс значно збільшується клієнтопоток, а відповідно і доходи. Адже саме ПриватБанк має найбільшу кількість клієнтів, яких і орієнтує на покупку товарів у своїх партнерів.

“Підприємства торгівельно-сервісної мережі - магазини, ресторани, кафе, служби таксі тощо, які долучились до унікальної програми ПриватБанку “Персональний Бонус Плюс” можуть на свій розсуд надавати персональний розмір Бонус Плюс в певні дні тижня , навіть в певні години та на певний термін, - розповідає Олена Юрова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наприклад, 10% знижка у магазині “Карандаш” діє протягом липня, серпня, лише у будні дні - з понеділка по п’ятницю, у визначений час - з 10.00 до 16.00 (час коли клієнтопоток найнижчий). Крім того, власники магазину не витрачаються ні на виготовлення та впровадження дисконтних карток, ні на відповідні програми тощо, про все подбає ПриватБанк”.
У акції приймають участь - отримують персональний підвищений Бонус, лише ті клієнти, які зареєструвалися на сайті. Аби отримати 10% знижку у магазині “Карандаш” потрібно зайти на сайт БонусПлюс, обрати меню “Акції” та місто Кіровоград. Обираємо акцію “Отримайте більше бонусів в магазині “Карандаш”, натиснувши кнопку “Брати участь”. На фінансовий номер телефона клієнта ПриватБанку приходит пароль, який слід ввести на сторінці акції. Так, лише декілька кліків на сайті дають можливість усім клієнтам ПриватБанку стати учасниками акції та суттєво зекономити на покупках. Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!