Які проблеми у медицині необхідно розглянути першочергово? Оголошено збір пропозицій!

05.11.15, 12:00

Дорадча група при департаменті охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації, що стала майданчиком де пацієнти та лікарі відкрито та на рівних вирішуватимуть проблеми в медичній сфері оголошує збір пропозицій щодо того, які проблеми необхідно розглянути в медицині Кіровоградської області.

З огляду на те, що в медичній сфері багато проблем, лікарям та представникам пацієнтських організацій, що ввійшли до складу органу необхідна допомога. Представники дорадчого органу хочуть почути голос кожного громадянина, щоб спрямувати свою роботу у вірному руслі. Тому, просимо представників громадських організацій та всіх небайдужих вислати свої пропозиції до 16 листопада 2015 року за адресою kovlgv@ukr.net (в темі листа прохання вказати МЕДИЦИНА) за формою:

ПІБ або назва організації (не обов’язково)
Контактні дані для зворотного зв’язку (не обов’язково):
-адреса; -телефон; -адреса електроної пошти.
Загальна характеристика проблеми.
Виклад фактів (за наявності):
-звідки ви дізнались про проблему? -чи вживали вже певних заходів для її вирішення і який був результат?

Довідково: Дорадча група складається з 12 осіб: 6 представників громадськості та 6 представників медичної сфери Співголовами є Рибальченко О.М. (директор Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації) та Бочаров-Туз В.В. (представник КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ») Завданнями дорадчого органу є: надання допомоги департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА (далі - Департаменту) з моніторингу громадської думки про якість та доступність медичного обслуговування; забезпечення прозорості процесів бюджетування, як методу соціальної підзвітності Департаменту споживачам медичних послуг; забезпечення втілення прав громадян впливати на рішення прийняті чи ініційовані Департаментом; надання Департаменту рекомендацій з актуальних питань в сфері охорони здоров’я; розробка та втілення спільних з Департаментом рішень в медицині.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!