Чергова перемога «Росинки» у Кременчуці

05.10.15, 16:00

Гостинний Кременчук радо вітав народний художній колектив хореографічний ансамбль «Росинка» (керівник Заслужений працівник культури України, кавалер ордена Княгині Ольги III ступеня Г.Є. Чайковська) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості на V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Кременчуцькі викрутаси – 2015». Фестиваль-конкурс проходив з 25 по 27 вересня 2015 р. на базі Палацу культури Центру культури, спорту і дозвілля «Нефтехимик» за підтримки ПАО «Укртатнафта», Полтавської обласної ради та громадської організації культурно-розважального клуб «Оберіг».

Триденний фестиваль був надзвичайно інтенсивним для вихованців «Росинки». Їх хореографічні композиції прикрашали урочисті програми відкриття та гала-концерту. Другий день був тривалим та насиченим як для учасників, так і для членів журі – майже 100 номерів увійшли до конкурсної програми. Виступи колективів з Полтави, Києва, Комсомольська, Харкова, Кривого Рогу, Запоріжжя, Кіровограду та Кременчука оцінювало професійне висококваліфіковане журі з числа фахівців та заслужених діячів України. Довгоочікуваним було оголошення результатів: вихованці середньої вікової категорії народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» були нагороджені дипломом І ступеня.

Щиро вітали з перемогою вихованців та керівника «Росинки» їх друзі – художній керівник та учасники зразкового художнього колективу естрадно-спортивного танцю «Каприз». Колективи вже давно дружать, тому практика зустрічі та прийому існує не перший рік. Так «Росинка» запрошувала «Каприз» у якості почесного гостя на ХХ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тому можна сказати, що візит на «Кременчуцькі викрутаси» був візит у відповідь.
Яскраві враження вихованців ОЦДЮТ закріпив візит до приватного зоопарку на території с. Озера. На відвідувачів очікували найрізноманітніші тварини з усіх куточків світу.

Ликова Я.В. методист
Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!