Урегулювання конфліктних ситуацій в молодіжному середовищі: Долучайтесь до проекту!

19.09.15, 14:00

Ти активний, відповідальний і прагнеш змін? Ти маєш бажання начитись новому та поділитись своїми пропозиціями, але не знаєш, як себе реалізувати? А можливо ти шукаєш однодумців? Тоді тобі до нас ;)

Заповнюй анкету та приєднуйся до проекту «Урегулювання конфліктних ситуацій в молодіжному середовищі. Мова «без насилля» і ти отримаєш чудову можливість втілити свою мрію в реальність, познайомитись з класними активістами міста Кіровограда та області, отримати нові знання та реалізувати свої можливості! Поспішай! Реєстрація триває до 22 вересня 2015 року, 23 вересня буде затверджено список учасників (кількість місць обмежена!!!).

Тож, не зволікай та заповнюй анкету! Ми будемо раді бачити саме тебе! Проект реалізується громадською організацією «Молодіжне громадське обєднання «Центр» за підтримки Інституту з Міжнародного Співробітництва Німецької Асоціації Народних Університетів DVV International in Ukraine. Особливо будемо ради бачити лідерів та керівників молодіжних організацій, активістів, які працюють з молоддю, молодь – переселенці з Донецької, Луганської областей. Знайомство з усіма етапами проекту можно знайти за посиланням Заповнити анкету можна по посиланням. Питання щодо участі в Проекті за тел.: 0501725751 - Олена



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!