У центрі міста провели Арт-пікнік

12.07.15, 18:43

Ранок суботи, 11 липня, в Кіровограді видався яскравим і напрочуд веселим. Особливо для відвідувачів Артпікніку, який влаштували волонтери з ГО «Серця матерів» на площі Богдана Хмельницького. Захід став справжнім сімейним святом. Кіровоградський Артпікнік, за аналогією з Київським, пропонував своїм відвідувачам найрізноманітніші види творчості і розваг, можливість проявити власні таланти і просто гарно провести час.

В програмі - музичні і танцювальні виступи, ігри та конкурси для наймолодших, багато солодощів від господинь -волонтерок, а ще купа чудових дрібничок ручної роботи, які можна було придбати за довільний внесок на потреби військових. Арт-пікнік виріс з численних гаражних розпродажів, які відбувались в Кіровограді минулого літа та кавування з волонтерами, яке не так давно зібрало за малим не пів міста на каву з тістечками.

Організатори розповідають, що такі заходи допомагають привернути увагу громадськості до потреб військових, які незважаючи на перемир’я і далі ризикують своїми життями на Сході. Також це можливість збадьоритись, побачити небайдужі очі людей, порадіти разом з дітлахами і таким чином отримати нові сили, натхнення і ресурси для подальшої боротьби за Україну.

Долучитись до розваг і допомоги військовим можна було протягом дня, чим власне й користувались кіровоградці. Загалом організатори зібрали 3 108 гривень. З датою наступного Артпікніку організатори поки не визначились, але він обов’язково відбудеться вже наступного місяця.

Олена Горобець, фото автора - для сайту "Гречка"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!