Малювали, книжки гортали, розважалися - на святі у центрі міста діти "відривалися" на повну

03.06.15, 18:00

Недаремно свято дітей відзначають 1 червня - у перший день довгоочікуваного літа та шкільних канікул. В цей день батьки приділяють своїм дітлахам підвищену увагу, а бібліотеки - створюють свята. Зокрема, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей вже другий рік поспіль проводить вуличну акцію «Щаслива дитина – щаслива Україна» обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка.

Взяти участь у святковій програмі приїхали багато родин з усього міста, тож організатори зробили все можливе, щоб свято було не лише веселим, а й пізнавальним. На майданчику сімейного читання маленькі відвідувачі разом із батьками гортали різнокольорові та яскраві видання із книжкової виставки «Книжкова торбина для всієї родини» та слухали улюблену казочку чи оповідання.
Діти із задоволенням створювали власноруч троянди з солоного тіста та ховали їх до невеличких коробочок – бонбоньєрок, які теж виготовляли своїми руками. А ще - малювали пальчиковими фарбами героїв з мультфільмів та гралися розвиваючими іграшками, наданими Сімейним Монтессорі-центром «Ладушки»!
На майданчику працювали художниці боді-арту, які створювали дива на тілі та обличчі дітей. Весело грала музика, погода була сонячною, тому малеча могла взяти участь в конкурсі малюнків на асфальті. А казкові герої: тигр та жирафа - створили справжнє шоу з веселими танцями, співами та розвагами. "Діти та їхні батьки були дуже задоволені від того, наскільки цікаво провели своє дозвілля, ніби потрапили у веселу, щасливу, чарівну Країну Дитинства", - йдеться у прес-релізі бібліотеки.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!