Студенти міста розіграли чемпіонський титул з Брейн-рингу

24.04.15, 14:00

У четвер, 23 квітня, відбувся традиційний міський чемпіонат з гри “Брейн-ринг” серед команд вищих навчальних закладів міста (весняний сезон). Цього року змагання, що їх організує відділ сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради, відбулись вже у вісімнадцятий раз. Ведучим турніру традиційно виступив кіровоградський знавець Андрій Флоренко.

фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
Оспорювати чемпіонський титул зібрались дев'ять команд навчальних закладів міста: "Red Aces" (Кіровоградський інститут комерції), "Без ГМО" (Машинобудівний коледж КНТУ), "Залізна нація" (Кіровоградський інститут розвитку людини ВМУРОЛ "Україна"), "Not Found" (КДПУ ім. Винниченка), "Перспектива" (ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг»), "Логос" (Кіровоградський будівельний коледж), "Best of the Best" (Економіко-правовий коледж Кіровоградського інституту комерції), "Гермес" (Кіровоградський комерційний технікум) та "IQ" (КНТУ).

фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
Перше коло турніру включало змагання в трьох групах по ри команди в кожній. З першої підгрупи впевнено вийшла на перше місце команда "IQ" (КНТУ), "Гермес" посів друге місце, а "Best of the Best" - третє. У другій підгрупі з самого початку беззаперечиним лідером була команда "Not Found" (КДПУ ім. Винниченка), яка виграла і у "Логоса", який в підсумку зайняв друге місце і у новачків інтелектуальних ігор - "Перспективи". В третій підгрупі перше місце дісталось команді "Без ГМО", яка, маючи одну нічию змогла з мінімальною перевагою здолати "Red Aces", через що останні посіли друге місце, а "Залізна нація", відповідно, третє.

фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
фото - Олександр Гергардт, сайт Акула-Медіа
Таким чином команди, що посіли перші місця, пройшли у півфінал, а ті, що друге, - отримали шанс розіграти ще одну путівку. Вона дісталась "Логосу", який впевнено здобув дві перемоги поспіль. У півфіналі визначилась пара, яка розіграла третє місце - "Без ГМО" та "IQ", при чому у бої за бронзову нагороду студенти машинобудівного коледжа обіграли своїх "старших братів" з КНТУ. У фіналі беззаперечно лідирував "Not Found". Студенти педагогічного університету не залишили "Логосу" шансів на чемпіонство!



Комментарии

Вікторія Талашкевич24 апреля 2015 17:48
0
The winner Not Found :-)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!