Як ім'я людини впливає на його фінансову дисципліну?!

09.04.15, 16:00

Василі, Анатолії, Віктори, а також Наталі, Марії та Галини виявилися більш дисциплінованими позичальниками банків, ніж люди з іншими іменами. Про це повідомив у своєму блозі у Facebook Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський.

«Нещодавно серед математиків нашого банку виникла дискусія: люди з якими іменами є найбільш дисциплінованими позичальниками за кредитними картками, – каже Олег Гороховський. – Щоб знайти цілком правдиву відповідь на це питання, ми проаналізували кредитні історії понад 12 мільйонів власників активних карток «Універсальна».

У ході дослідження до дисциплінованих позичальників було віднесено тих клієнтів, які мали поповнювали картку та у яких був від’ємний баланс протягом року, але за весь рік не виникало прострочення, що перевищує 30 днів. У підсумку, серед жінок найвищий відсоток дисциплінованих від загальної кількості клієнтів з таким самим ім'ям виявився в Наталь, Марій і Галин. Замикають п'ятірку найбільш дисциплінованих клієнток Валентини та Надії.

Серед чоловіків більш відповідально ставляться до виконання своїх фінансових зобов'язань Василі, Анатолії та Віктори. Також у п'ятірці Миколаї та Володимири. Математики ПриватБанку – це неформальний клуб за інтересами співробітників ПриватБанку, які у вільний від роботи час досліджують питання, що не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які можуть бути просто цікаві.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!