Півтори тисячі гривень виграла кіровоградська пенсіонерка

11.02.15, 14:00

Кіровоградка Ніна Григорівна Козирєва стала переможницею акції, яку з 2 грудня минулого по 13 січня нинішнього року проводили Кіровоградська філія ПриватБанку та супермаркет “Копілка”.

“Я не повірила, коли мені зателефонували з ПриватБанку та запросили для вручення призу, - ділиться враженнями Ніна Козирєва, переможниця акції. - І навіть коли у відділенні ПриватБанку мені вручили сертифікат, я до кінця не могла повірити та вирішити, що ж мені важливіше, на що витратити призові кошти. У мене 3-є діток, кожному щось потрібно. А ще син тільки повернувся з АТО, йому б щось придбати. Поки навіть не можу визначитись - розгубилась”.

За умовами акції учасникам - кіровоградцям пенсійного та передпенсійного віку - слід було здійснити покупку в супермаркеті “Копілка” на суму не менше 50 грн, розрахуватись карткою ПриватБанку та обміняти чек на талон учасника акції у будь-якому відділенні ПриватБанку. Переможець акції визначався шляхом жеребкування та отримав головний приз - сертифікат на покупку в Інтернет-магазині на суму у 1500 грн. А кожен кіровоградець поважного віку, при оформленні безкоштовної пенсійної картки в ПриватБанку до 13 січня 2015 року, гарантовано отримав дисконтну карту супермаркету “Копілка” на постійно діючу знижку 8%.

“Такими акціями ми намагаємось навчити наших пенсіонерів не боятись користуватись банківськими картками, - розповідає Титаренко Наталія, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку, - всі зайві перестороги лише від незнання та страху впустити в своє життя щось нове, незвичне. Досить боятись, час змін настав. Ми пропонуємо разом з нами спробувати змінити життя на краще. Пенсійні картки - це і безпека - при втраті карти її можна швидко заблокувати, і зручність - розрахунки карткою проводятся значно швидше, і вигідність - на залишок коштів нараховуються відсотки, є можливість отримувати бонуси та знижки”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!