Уроки фінансової грамотності - для кіровоградських учнів

05.02.15, 16:00

Черговий урок фінансової грамотності спеціалісти відділення №58 Кіровоградської філії ПриватБанку провели у ЗОШ №25. Банкіри навчали азам інтернет-банкінгу майбутніх розбудовників нової заможної та незалежної держави.

“Розвиток суспільства не зупиняється ні на мить, - ділиться враженнями Оксана Пилипишина, керівник відділення №58 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Банкінг недалекого майбутнього - за Інтернетом, найнеймовірнішими технологіями та науковими відкриттями. Сьогодні банки вже не сховища для грошей, тут можна купити машину, отримати посилку, завантажити мобільні додатки тощо. А Банки майбутнього - цифрові. Тому ПриватБанк, як найтехнологічніша та найпрогресивніша фінасова установа, бачить своїм обов’язком ділитися знаннями та навчати дітей зі шкільної парти правилам користування, в т.ч. і безпечного, Інтернет-банкінгом”.

“Дуже цікаво та пізнавально, а ще наглядно та швидко пройшов урок з банкірами, - розповідає Микита Шишлов, учень 7-Б класу ЗОШ №25. - Виявляється, що користуватись Приват24 зовсім не складно і зручно. Ми всі спробували зробити найпростіші операції. Здорово, що є всі відеоінструкції. Тим, хто у чомусь сумнівається, можна покроково повторювати за створеним відео”.

«Якщо в банку немає цифрової стратегії, то в нього немає майбутнього», – стверджує Кріс Скіннер, автор книги «Цифровий банк», яка стала бестселером, але й багато в чому откровеннямне лише банкірів, але й для клієнтів усього світу. Сьогодні Інтернет-банком Приват24 користуються більше мільйона клієнтів ПриватБанку, що свідчить про його популярність та зручність.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!