Світловодські пенсіонери відвідують уроки фінансової грамотності

26.03.16, 18:00

Вже не один рік ПриватБанк навчає пенсіонерів Світловодська азам фінансової грамотності. На чергову зустріч з банкірами зібралась чималенька група світловодчан поважного віку, які мають бажання йти в ногу з часом та освоювати сучасну фінансову абетку. До проведення заняття долучились і представники Управління пенсійного фонду України у м.Світловодськ, які з задоволенням поділилися корисною інформацією щодо порядку нарахування пенсій та про унікальні пропозиції ПриватБанку своїм найповажнішим клієнтам.

“Сьогодні лише ПриватБанк може запропонувати обмеженим у пересуванні пенсіонерам безкоштовне обслуговування за межами банківського відділення, - розповідає Марина Михальцева, заступник начальника управління пенсійного фонду України у м.Світловодськ. - Кожен бажаючий можне скористатись доставкою карт за місцем проживання пенсіонера або навіть оформити за довіреністю безкоштовну додаткову картку для когось із членів родини. Такі послуги надають можливість отримувати пенсію вчасно та безпроблемно тим пенсіонерам, хто не має фізичної можливості вийти з дому”.

Заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникали у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Скарбничка”. Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше, розповіді тренера чергувались з переглядом коротких роликів, чаюванням та солодким столом.

“Технологічні та технічні можливості ПриватБанку постійно зростають, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. Ростемо та розвиваємось ми, а з нами мають рости та розвиватись і наші клієнти. Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим, а не ускладнювати його. Сьогодні ми навчаємо усіх наших клієнтів поважного віку користуватись всіма нашими продуктами, в тому числі і Інтернет-банком Приват24. Жодна з наших послуг не повинна викликати жодних труднощів”.
Пенсійне обслуговування - це соціальна програма для ПриватБанку. Випуск та обслуговування картки, отримання виписки про рух коштів - здійснюються безкоштовно. До речі, зняття готівки у всіх банкоматах не лише ПриватБанку, але й інших банків на території України здійснюється без комісій. Власники пенсійних карток ПриватБанку мають змогу обирати, де оплачувати комунальні послуги - у касах відділень, у терміналах самообслуговування чи Приват24 . Наразі, усі комунальні платежі до 2 000 грн на місяць здійснюються без будь-яких комісій. Пенсіонери, які заощаджують, отримають у ПриватБанку найбільших відсоток на залишок коштів на картці та за депозитами.

"Співпраця з ПриватБанком дійсно полегшує наше житття, - ділиться враженнями світловодський пенсіонер Петро Ременюк . - Я вже давно не залежу від листоноші, не чекаю на нього, обмежуючи себе у часі. Отримав СМС-повідомлення про зарахування коштів на карту, і в будь-який зручний час можу зняти кошти чи в банкоматі, благо їх багато, чи у касі відділення. Сьогодні на занятті я відкрив для себе багато нового та цікавого. А головне, я зрозумів, що немає нічого складного ні у роботі банкомату, ні терміналу самообслуговування. Впевнений, що і з інтернет-банкінгом Приват24 впораюсь”.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 3,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 72200 пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку. Лише у минулому році Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 6,5 тис. нових пенсійних рахунків. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!