Перший фестиваль «Швидких побачень»: І приємно, і благодійно

04.12.14, 14:00

Минулої неділі у клубі Rasputin вперше в Кіровограді пройшла вечірка «Швидких побачень». Захід був проведений з метою зібрати кошти для славетного 3-го полку спецпризначення, а також - внести трішки позитиву в нашу буденність.

На вечірку прийшло близько 70 хлопців та дівчат віком від 18 до 25 років. Суть заходу полягала в тому, що рівна кількість хлопців та дівчат мали змогу поспілкуватись один з одним по 2-3 хвилини, обмінятись контактами та, в ідеалі, закохатися й створити міцну сім’ю. На заході можна було взяти участь в розіграші лотереї, придбати собі передбачення та позмагатися за фірмовий коктейль від клубу. Після вечірки всі бажаючі змогли залишитись на дискотеку в клубі Rasputin. Найбільшу активність проявили студенти Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка. Активно приєднався цвіт Льотної академії. Заради підтримки захід відвідав навіть боєць 79-ї АМБ, який пройшов жах війни і був поранений під ворожими градами.

Сукупно всі активності та вартість вхідного квитка дали змогу зібрати 4560 грн. Кошти будуть передані волонтеру Олексію Титову на потреби 3-го полку спецпризначення. Організатори висловлюють щиру подяку всім студентам та небайдужим людям, які підтримали цю ідею. Нічному клубу Rasputin, який гостинно прийняв захід. Арт-директору клубу Мельніку Кирилу, який професійно розважав гостей та регулював процес вечірки. А також Олександру та Денису з фотостудії «АД» за фоторепортаж з вечора.

Такий формат вечірки припав до вподоби студентам, які вже просять повторити…після сесії звісно ж. За додатковими питаннями звертайтесь до організаторів заходу Ольги Кирилюк (067) 520 85 05 та Гиленко Катерини (099) 208 03 16.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!