Завершився фестиваль "Коло друзів" та визначено імена переможців конкурсу "Міні Міс та Міні Містер Дендропарк 2014"

09.06.14, 12:00

Минулої неділ кіровоградський Дендропарк, за підтримки голови Кіровоградської міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ, вже подарував жителям міста насолоду від насиченої подіями розважальної програми до Міжнародного дня друзів! З цієї нагоди Регіональний Благодійний Фонд «Відкрита Україна» cпільно з Департаментом соціального захисту населення Кіровоградської ОДА провів фестиваль «Коло друзів», в якому брали участь творчі колективи, мистецькі студії, торгові марки та підприємства Кіровоградщини.

Перша частина заходу виявилась багатою на таланти. І зараз я Вас у цьому переконаю! Адже особливу увагу привертала робота виставок та ярмарок-продаж від народних майстрів Кіровоградщини. З подивом і захватом на обличчі розглядали відвідувачі парку рукодільні вироби, висловлюючи бажання неодмінно придбати такі унікальні речі. Завдяки організації фотоконкурсу "Діти нашого міста", десятки дітлахів змогли продемонструвати свою фотогенічність та отримати визнання відвідувачів парку, адже їх фото розміщувались в самому центрі парку. Для малюків та підлітків влаштовувались ігрокети, які наповнили парк сміхом, запальними колективними танцями та бадьорими рухами під ритмічну музику. Безсумнівно, поталанило малечі, яка стала учасниками «БОНУС-КВЕСТу» від ПриватБанку, за який вони, по його завершенню, отримали грошову винагороду та смачнюче морозиво в подарунок.


Варто відмітити і продуктивну роботу громадських організацій та благодійних фондів, волонтери яких закликали небайдужих людей до допомоги знедоленим. Відзначились і ВУЗи Кіровоградщини, презентуючи прерогативи своїх навчальних закладів. Задоволеними лишились всі, хто потрапив на першу частину фестивалю "Коло Друзів" та розпочавши свій вікенд в одному із найпопулярніших місць відпочинку – кіровоградському Дендропарку.


У другій частині фестивалю відбулось створення символу фестивалю "ЖАР-ПТИЦІ". Порадували нас цього дня і виступи творчих колективів, які демонстрували свій талант на радість усім глядачам. І нарешті, згодом розпочалось те, чого найбільше очікували кіровоградці – дитячий конкурс краси "Міні Міс та Міні Містер Дендропарк 2014"! Розпочався він зі знайомства з юними ведучими – Анастасією та Данилом, які потім поступались своєю непростою роллю на сцені більш старшим дівчатам, вихованицям імідж-центру "Ольга" – Ользі та Анжеліці. Дефіле дітей-моделей чергувалось із насолодою мистецтвом танцю, яке дарували: клуб спортивного бального танцю "Олімп", дитяча танцювальна студія "Олена", хореографічний колектив "Веселка" та імперія мистецтв “Foresight”. А спів неймовірної краси, що лунав з головної сцени, належав талановитій виконавиці Лоліті Рудь. В ході конкурсу, також дефілювали моделі з Імідж-центру "Ольга", демонструючи показ колекції одягу від фабрики "Зорянка". А в цей час, перед компетентним та вельми поважним журі стояла непроста задача – визначити, хто з дітей є найдостойнішим перемоги у конкурсі. Оцінювати вміння дітлахів-моделей виявилось складніше, ніж можна собі уявити, адже блиск їх очей не міг лишити байдужими жодного із присутніх.

Атмосфера, яка супроводжувала даний захід характеризувалась виключно позитивними емоціями, та піднесено-святковим настроєм. Захопленні вигуки груп підтримки додавали нові надії та сподівання, підсилюючи віру учасників в свої сили та потенціал. І от, настало довгоочікуване нагородження! Запал та інтрига, пришвидшене серцебиття та переживання, ось, що відчували тоді юні моделі, стоячи на сцені.

В ході урочистого нагородження, було озвучено наступні результати:
Молодша група(дівчатка):
Міні Міс Дендропарк 2014 – Стефашкіна Анастасія;
І віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Соловей Богдана;
ІІ віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Белінська Елізабет;
ІІІ віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Скляр Дар'я.

Молодша група(хлопчики):
Міні Містер Дендропарк 2014 – Горєв Микола;
І віце Містер Дендропарк 2014 – Дяченко Владислав.

Номінація: Міс Чарівність – Голованова Анастасія.

Середня група (дівчатка):
Міні Міс Дендропарк 2014 – Сафронова Анастасія;
І віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Філіна Марина;
ІІ віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Скубко Софія;
ІІІ віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Скляр Дар'я.

Номінація: Перспектива року – Ушаков Денис.

Старша група(дівчатка):
Міні Міс Дендропарк 2014 - Тупчієнко Діана;
І віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Гончаренко Валерія.

Старша група(хлопчики):
Міні Містер Дендропарк 2014 – Зорін Олексій;
І віце Міні Містер Дендропарк 2014 – Кожанов Олексій.

Численні подарунки чекали на учасників конкурсу, та особливо відзначився приємний сюрприз від Лариси Онул – картка від Дендропарку з поповнений рахунком! Адже, що може бути кращим для дітей? Звісно, що катання на атракціонах! Та на цьому сюрпризи від голови Кіровоградської міської організації ПП "УДАР" не закінчились, адже право на безкоштовне катання також отримали члени усіх колективів, які виступали на сцені цього дня! Завершився конкурс бурхливими вигуками глядачів, які не шкодували ні голосу, ні оплесків, висловлюючи свою подяку організаторам конкурсу - підприємству «Корпорація XXI сторіччя» та імідж-центру "Ольга".

автор - Тетяна Шишацька


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!