Як кіровоградці у Вінниці гостювали

16.10.14, 16:00

Члени Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів "Народна академія творчості" прийняли участь у lll Відкритому фестивальі творчості серед людей з обмеженими можливостями «Багряна осінь на Поділлі” який проходив 10-12 жовтня 2014 року в м. Вінниця.

Проводився захід Вінницькою обласною оранізацією Всеукрїнською організацією інвалідів «Союз організацій інвалідів України» БО "Тепло душі" та при підтримці органів місцевої влади. Сам фестиваль проходив у Вінницькій філармонії "Плеяда".
Мистецький захід зібрав талановитих та обдарованих людей з функціональними обмеженнями з усіх куточків України , які продемонстрували своє вміння,таланти. Адже, талановиті люди-вони талановиті у всьому, не зважаючи на проблеми у здоров"ї, хворобу, біль, мізерні пенсії.
Вміння самореалізуватись, не падати духом, не опускати руки-ось основна риса цих людей. Під час заходу пройшов і аукціон поробок, були зібрані кошти, які передали раненому з АТО. Крім фестивалю порадували гостей і гарними туристичними подорожами-це прогулянка на катері по Південному Бугу, піша прогулянка по місту, відвідали співочиий фонтан "Рошен", провели спортивні розваги в парку ім. Горького.
Всі три дні були насичені турботою, любов"ю до гостей, за що ми вдячні організаторам заходу. А ще фестиваль - це зустріч зі старими та зайомство з новими! Всім творчих взлетів та маленьких перемог над проблемами в нашому житті!


автор - Голова Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів "Народна академія творчості" Небесна Ельміра



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!