​Маленька допомога великій справі

11.10.14, 16:00

Колектив відділення №89 ПриватБанку, що у м.Долинська на Кіровоградщині, придбали за власні кошти 10 термосів та передали їх голові районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

З першого дня свого існування ПриватБанк займається благодійністю. Благодійність стала звично буденною справою як для кожного співробітника ПриватБанку, так і для всієї фінансової установи вцілому. Вже не один рік діє благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!”, яка дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку нужденних. Декілька років поспіль ПриватБанк втілює в життя мрії маленьких українців через постійнодіючу акцію “Мрії збуваються з ЮніорБанком”. Робити добро та допомагати тим, хто цього потребує стало стилем життя приватбанківців.

“Кожен з нас переймається ситуацією, яка склалась в державі, і стояти осторонь і не допомати, це не про нас, - розповідає Тетяна Іващенко, керівник відідлення №89 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Вже не один раз кожен з перераховував свій одноденний заробіток на допомогу нашим захисникам, які зараз знаходяться в зоні АТО, надаємо посильну допомогу і тим родинам, які вимушені були покинути рідні домівки. А ще ми пишаємось нашим банком, який у такий складний час і сам надає чималу допогу, і виступає з ініціативами про надання допоги та підтримки всім, хто цього потребує”.

ПриватБанк виступив із ініціативою координації роботи численних волонтерських груп та незалежних волонтерів. Для цього створено спеціальну інтернет-сторінкуhttp://Pb.ua/canhelp, де волонтери та постачальники продукції можуть залишити інформацію про необхідні товари та умови їх поставки. Клієнти та співробітники банку беруть активну участь у забезпеченні всім необхідним центрів тимчасового перебування біженців у Дніпропетровську. ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запросили українців приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО.

“Ми запрошуємо наших клієнтів підтримати армію, разом з нами, перерахувавши благодійний внесок. Зробити це можна в спеціальному меню «Благодійність» («Перейти до інших операцій» > «Різне» > «Благодійність» > «Допомога армії») - продовжує Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку, - Кожен може підтримати армію зробивши благодійний внесок зі своєї картки просто на головній сторінці сайта банку pb.ua або в Приват24. Кошти на лікування поранених і закупівлю бронежилетів для армії можна перерахувати в будь-якому відділенні будь-якого банку на спеціальний рахунок: № 26001060358954, МФО 305299, ЄДРПОУ 37806835; призначення платежу – безповоротна фінансова допомога для програми «Захисникам – надійний захист» від П. І. Б., ІПН”.

Нагадаємо, ПриватБанк ще на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, яких мобілізовано в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!