Фаршировані макарони робили дітки у "Шинку"
24.09.14, 17:00
Ви знаєте, що таке конкільоне? Це італійська страва - фаршировані смачною начинкою макарони. Їх робили днями дітки у кіровоградському ресторані "Шинок" на кулінарному майстер-класі. Якщо хочете навчити дітей - приходьте у неділю об 11.00 у ресторан, знайомтеся власницею закладу - Наталею Слободян.
Вартість участі для дитини - 50 гривень (дві години часу, усі продукти та керівництво процесом, а ще сік чи узвар). Телефонуйте, щоб дізнатися більше та забронювати участь дитини за номерами: 050-569-14-75, або 068-796-15-88 або 099-213-05-37. Ресторан працює по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт").
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?