Варенички з вишнями ліпили у ресторані "Шинок"
У
кіровоградському ресторані "Шинок" продовжуються дитячі кулінарні
майстер-класи - тиждень тому діти робили піццу, а вчора із задоволенням
ліпили варенички.
Читайте також:
Малі кіровоградці вчилися готувати піццу власноруч
Це була справжня українська страва - варенички з вишнями на пару. Діти
робили варенички власноруч, начиняли вишнями - все під керівництвом
досвідчених кухарів ресторану "Шинок". Далі смакували самі і пригощали
мам, тат і бабусь. Дивіться самі, що вийшло у результаті!
Тож, якщо ви хочете навчити вашу дитину куховарити, то ласкаво
просимо до ресторану "Шинок", що по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район
Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт").
Наступної неділі - 6-го квітня, - шеф-кухар ресторану проведе відразу два майстер-класи із виготовлення
бургерів (вибирайте зручний час - об 11.00 та о 13.00). Вартість
участі для дитини - 50 гривень (дві години часу, усі продукти та керівництво
процесом, а ще сік чи узвар).
Увага! Кількість місць обмежена, тож телефонуйте,
щоб записатися заздалегідь: 066-328-40-48 (Жанна) та 068-910-43-40 (Вікторія).
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?