Чого чекати від «АгроЕкспо 2014»

05.09.14, 13:00

Днями у малій залі Кіровоградської ОДА відбулася прес-конференція присвячена ходу підготовки до проведення Національної агропромислової виставки «АгроЕкспо 2014».

Спікерами заходу виступили представники організаторів виставки:

·Віктор Серпокрилов – перший заступник Голови Кіровоградсьткої ОДА;

·Павло Штутман – голова ради Асоціації підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК України «Украгромаш»;

·Ірина Саєнко - Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати

Голова організаційного комітету виставки Павло Леонідович Штутман наголосив, що «АгроЕкспо» цього року проводитиметься вдруге, при цьому виставка вже встигла отримати статус національної. Цього року організатори підготували чимало нововведень: введено критий павільйон для експозицій, збільшено площу демонстраційного поля та значно розширено тематику виставки.

Перший заступник Голови Кіровоградсьткої ОДА Віктор Серпокрилов зі свого боку додав, що ОДА виступає організаційним партнером у проведенні «АгроЕкспо» і що сьогодні, у важких економічних умовах, важливо надати можливість підприємствам області просувати свою продукцію на ринку за допомогою подібних заходів.

Інформаційна довідка про виставку «АгроЕкспо»

З 2 по 4 жовтня в Кіровограді вдруге відбудеться агропромислова виставка «АгроЕкспо», яка цього року отримала статус національної.

Організатори виставки: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Кіровоградська обласна адміністрація, Федерація роботодавців України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш» та Асоціація аграрних інженерів України.

Виставка «АгроЕкспо» - це:

-Загальна площа 79 700 квадратних метрів;

-Виставкова площа 46 600 квадратних метрів ( крита площа – 7000 квадратних метрів, відкрита – 39 600 квадратних метрів);

-Площа парковки для автомобілів - 23 380 квадратних метрів;

-Полігон для демонстрації техніки в роботі понад 6 га.

Загальна виставкова площа комплексу «АгроЕкспо» збільшена до рекордних для національних галузевих форумів 46600 м2, з яких 39 600 – це відкрита площа. При цьому організаторами було прийнято рішення про облаштування сучасного критого павільйону площею 7000 м2. Комбінація відкритої та критої виставкових площ надасть учасникам ще більше можливостей для демонстрації своєї продукції.

Полігон для демонстраційного показу всіх видів сільгосптехніки під час проведення виставкових заходів розширено до 6-ти гектарів. Таким чином, відвідувачі зможуть отримати максимально повну інформацію про техніку яка їх цікавить.

Замикаюча сезон аграрних робіт, виставка «АгроЕкспо» - це форум, на якому відвідувач може знайти все необхідне – від інформації до готових рішень для ведення аграрного бізнесу, а її широка тематика охоплює практично всі напрямки галузі:

·Рослинництво. Техніка та технології;

·Тваринництво. Техніка та технології;

·Транспорт та спецтехніка в АПК;

·Тара та пакування;

·Будівництво в АПК;

·Енергозабезпечення та альтернативна енергетика в АПК;

·Екологія та переробка відходів;

·Лісове господарство;

·Присадибне господарство.

Крім того, в рамках «Агроекспо» пройдуть спеціалізовані заходи: тематичні виставки та бізнес-форуми, що якнайкраще продемонструють весь спектр послуг, які надаються підприємствам галузі.

Проведення «АгроЕкспо» у центрі України, в одному з найбільших сільськогосподарських регіонів країни, робить виставку максимально доступною для відвідувачів з усіх регіонів України.

У 2014 році організатори очікують більше 500 компаній-експонентів та планують значно розширити їх географію. Унікальність «АгроЕкспо» в ряду інших національних форумів підтверджують рекордна виставкова площа 46 600 м2, польова демонстрація техніки та технологій, а також можливість повною мірою оцінити весь спектр товарів та послуг для АПК.

«Покровський ярмарок»

Цього року в рамках виставки «АгроЕкспо» відбудеться народний «Покровський ярмарок».

Метою ярмарку є демонстрація аграрного, промислового, творчого та культурного потенціалу Кіровоградщини учасникам та відвідувачам виставки «АгроЕкспо» - представникам всіх регіонів України, представникам Міністерства аграрної політики та продовольства України, іноземним гостям. Крім того, «Покровський ярмарок» сприятиме залученню до розвитку самобутності, культури, народних ремесел на Кіровоградщині.

Ярмарок носить назву «Покровського ярмарку», тому що здавна свято Покрови (14 жовтня за сучасним календарем, 1 жовтня за старим стилем) вважалося святом, пов’язаним з початком осінніх традицій та знаменувало закінчення польових робіт.

«Покровський ярмарок» - це:

-Творчі виступи народних колективів;

-Продаж товарів народних промислів та сувенірів;

-Частування національними стравами;

-Торгівля товарами народного поживання та продуктами харчування за цінами виробника;

-Розважальна програма для дорослих та дітей.

Контакти:

Каріне Перешеїна-Акопян

Тел.(066)4848878, 35-61-37

e-mail:pr.agroexpo@gmail.com

Сайт: www.ukragroexpo.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!