Виставка "АгроЕкспо" у Кіровограді: тисячі відвідувачів, маса вражень!

08.10.14, 12:00

Минулого тижня у Кіровограді відбулася Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо». У заході взяли участь 364 компанії, експозиції яких зайняли сумарну площу 39000 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 18 тисяч чоловік.

Організаторами виставки виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украагромаш», Федерація роботодавців України, Всеукраїнська громадська організація Українська асоціація аграрних інженерів та Кіровоградська обласна державна адміністрація.

Серед 364 компаній, що взяли участь у виставці, більшість склали вітчизняні виробники техніки та обладнання для агропромислового комплексу; найбільші в Україні компанії-дилери та дистриб’ютори сільгосптехніки, насіння та засобів захисту рослин іноземних брендів; компанії, що надають послуги у сфері АПК тощо.

Загалом, цього року тематику виставки «АгроЕскпо» було розширено і вона включала такі розділи:

  • Рослинництво. Техніка та технології;
  • Тваринництво. Техніка та технології;
  • Транспорт та спецтехніка в АПК;
  • Тара та пакування;
  • Будівництво в АПК;
  • Енергозабезпечення та альтернативна енергетика в АПК;
  • Екологія та переробка відходів;
  • Лісове господарство;
  • Присадибне господарство.

  • Цього року загальну площу виставкового комплексу «АгроЕскпо» було розширено до рекордних для національних аграрних форумів 79 700 квадратних метрів. При цьому:

    - зайнята виставкова площа склала 39000 квадратних метрів (крита площа – 7000 квадратних метрів, відкрита – понад 32000 квадратних метрів);

    - площа парковки для автомобілів - 23 380 квадратних метрів;

    - полігон для демонстрації техніки в роботі понад 6 га.


    У рамках роботи виставки на демонстраційному полігоні «АгроЕкспо» щодня відбувалися покази сільгоспмашин у роботі. Відвідувачі виставки змогли на власні очі оцінити роботу сучасних зразків сільгосптехніки, представлених компаніями-учасниками. Загальна кількість відвідувачів виставки за три дні роботи склала більше 18000 людей, в першу чергу – аграріїв з Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Запорізької, Харківської областей та інших регіонів України.

    Нововведенням «АгроЕскпо» 2014 року стало облаштування сучасного критого павільйону з усіма зручностями. Цей крок організаторів ще більше розширив можливості учасників виставки максимально широко та якісно представити власну продукцію. Наявність критих та відкритих площ для експозицій, а також полігона для демонстраційних показів техніки в роботі надали учасникам можливість вибору формату участі у виставці та максимально комфортні умови для презентації своєї продукції. Крім того, організатори виставки поставили собі за мету зробити «АгроЕкспо» аграрним форумом, орієнтованим на відвідування аграріями з усієї України разом з родинами. З цією метою в 2014 році започатковано новий розділ «АгроЕкспо» - народний «Покровський ярмарок», в рамках якого відбулися творчі виступи народних колективів, продаж товарів народних промислів та сувенірів, частування національними стравами, торгівля товарами народного споживання, розважальна програма тощо.

    Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо» проходить щорічно. Організатори виставки проводять політику доступності цін для виробників та продавців сільгосптехніки та обладнання. Проведення «АгроЕкспо» у центрі України, в одному з найбільших сільськогосподарських регіонів країни, робить виставку максимально доступною для відвідувачів з усіх регіонів України. Додаткову інформацію, фото та відеоматеріали з виставки «АгроЕкспо» можна знайти на офіційному сайті виставки за адресою:www.ukragroexpo.com

    Контакти: Каріне Перешеїна-Акопян
    Тел.(066)4848878, 35-61-37
    e-mail:pr.agroexpo@gmail.com



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!