25 чоловічих і 12 жіночих команд претендують на звання "Зірки Дендропарку"

29.06.14, 12:00

Вчора у Дендропарку, за ініціативи та сприяння голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ відбулось урочисте відкриття другого Чемпіонату з пляжного волейболу "Зірки Дендропарку-2014"! Розпочався захід з реєстрації учасників, в ході якої було сформовано 25 чоловічих і 12 жіночих команд. Протягом шести тижнів ті, хто забажали відчути насолоду від літа повною мірою, ставши активними учасниками Чемпіонату з пляжного волейболу, боротимуться за почесне звання переможців.


Вистроївшись у шеренгу, майбутні "Зірки Дендропарку-2014" слухали урочисте привітання від начальника відділу зі зв’язків із громадськістю корпорації «ХХІ Століття» Ірини Коваленко. Зі святковим словом також виступив Голова Федерації волейболу Кіровоградської області Дмитро Янчук. До привітання приєднався і суддя змагань, вселивши в учасників віру в свої сили.

Завершилась урочиста частина заходу гімном України, звуки якого знаходили відголоски у серцях усіх присутніх. До уваги любителів повболівати за свого фаворита, та підтримати його бурхливим оплесками, зазначаємо, що Чемпіонат з пляжного волейболу "Зірки Дендропарку-2014!", проходитиме кожних вихідних на майданчиках для пляжного волейболу у Дендропарку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!