Дендропарк відкрив сезон-2016

25.04.16, 14:00

У суботу, 23-го квітня, у Дендропарку відбулось «Грандіозне Відкриття Сезону-2016»! За ініціативи подружжя Миколи та Лариси Онул, ранковий драйв програмі надав танцювальний майстер-клас від жіночого фітнес-клубу «Fit Curves». Синхронні рухи тренерів повторювали гості Дендропарку, оздоровлюючи своє тіло та роблячи настрій бадьорим та піднесеним.
Згодом розпочалась масштабна виставка майстрів hand-made, які представляли свої унікальні роботи гостям Дендропарку. Цікаво те, що учасниками виставки стали не тільки місцеві майстри, а ж гості з інших міст.
Яскравості заходам додали дитячі посмішки на дебютній дитячій ігровій програмі на новому розважальному комплексі «Острів Пригод». Цікаві вікторини, інтерактивні ігри та веселі розваги від «піратів» подарували маленьким гостям Дендропарку відчуття шаленої радості та позитиву!
Охочих випробувати першими найбільшим лабіринт України, батутну арену, скеледром виявилось надзвичайно багато!
Самі юні гості грали та розважались на головній площі на програмі від ЦРЛіС «Сонячний Зайчик».
А черга до майстер-класів від екстремальної команди "EKVITAS" просто вражала кількістю бажаючих!
Згодом, всю малечу Дендропарку об’єднала головна сцена Дендропарку, на дискотеці з мильними бульбашками. Вокальні ж вміння перевірялись на вокальному караоке-батлі «Ми Патріоти».
І нарешті! Наростаючий пік святкового настрою розпочався із святкового концерту, за участі кращих місцевих танцювальних колективів та професійних вокалістів. Динаміку концерту створювали веселі конкурси від дуету ведучих – Дмитра Кренделя та Сергія Ільїна.
Проте, з особливим нетерпінням очікували саме на зіркового гостя Дендропарку – переможця проекту «Х-Фактор-5» - Дмитра Бабака. Динаміка та харизма артиста перевершила сподівання!
Феєричним фіналом стало світове шоу від команди «inFANlim» - учасників шоу «Україна має талант-6», напівфіналістів шоу талантів у Франції "La France e un incroyable talent" та переможців премії «Візуалізація року»! Тематичний музичний супровід, неповторні костюми, оригінальна постановка і магія техніки шоу «inFANLim» перенесли глядачів до фантастичного світу пригод!
Особливу подяку варто виразити партнерам заходу, які подарували не тільки хороший настрій гостям Дендропарку, а й цінні подарунки!
• Корпорація «ХХІ Століття»
• Медіапортал «Акула»;
• «Food Стуdія»
• Fight Baza;
• Команда «"EKVITAS"»;
• Жіночий фітнес-клуб «Fit Curves»
• Компанія Faberlic.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!