Євроавтобус стартував у шлях Україною із Кіровограду

12.06.14, 13:35
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

Представництво Європейського Союзу в Україні провели сьогодні у Кіровограді вуличну інформаційно-пізнавальну акцію «ЄВРОавтобус: об’єднаймо Україну», яка пройшла у Студії на Дворцовій, 12. Взяти участь у вуличних інтерактивних розвагах, присвячених євроінтеграції, могли всі охочі! Заодно діти, молодь і дорослі могли дізнатися більше «Про Європу за кавою» (дискусійний клуб працював простонеба - можна було випити кави та скуштувати круасани), а також виграти пам’ятні призи під час вікторини!


Кіровоградці могли долучитись до вуличної фотовиставки «ЄВРОсушка», - залишити свої фото з Європи та взяти на пам’ять роботи інших. Юнаки та дівчата вчилися плести прапори України та символічно прикрашали ними дерева у дворику Студії. Кожен бажаючий міг взяти участь в обміні книгами - популярному у Європі «буккросинзі». Майстри із Києва розмалювали сцену, перетворивши її на арт-об’єкт із блакитно-жовтим орнаментом. Також дуже сподобалася дітям пазл-зона, де можна було і розважитися, і отримати сувеніри.


- ЄВРОавтобус – це альтернативний спосіб проведення освітніх заходів на європейську тематику, який покликаний об’єднати Україну та ЄС і збільшити інтерес жителів невеличких міст до питань інтеграції, - розповідає Ольга Сушицька, координатор інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». За її словами, ініціатива «ЄВРОавтобус: об’єднаймо Україну» відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», яку Представництво ЄС проводить протягом року по всій Україні. Мета інфокампанії – пояснити важливість підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі!!!

текст - Вікторія Талашкевич, окрема подяка за фото - Олені Карпенко




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!