Ігор Загальський із Кіровограду захищає футбольну честь України у Південній Кореї

10.07.15, 12:00

Цього тижня студентська збірна України, у складі якої виступає півзахисник кіровоградської «Зірки» Ігор Загальський, провела свій заключний матч групового турніру на XXVIII Всесвітній літній Універсіаді, що проходить у південнокорейському місті Кванджу. На жаль, українці не зуміли втримати переможний рахунок у зустрічі зі збірною Франції та припинили боротьбу за медалі.

Для виходу з групи у заключному матчі «синьо-жовтим» потрібно було здобути перемогу з будь-яким рахунком. І на 23-й хвилині наша команда зробила крок до виконання цієї мети - відзначився захисник Артем Бутенін. Але по перерві Максім Олівері, котрий вийшов на заміну, зумів відновити рівновагу, після чого він разом із партнерами зберегли мінімально необхідний для себе результат. У іншому матчі групи «В» збірна ПАР здобула третю перемогу у трьох зустрічах, розгромивши Мексику - 3:0. Друге місце у цьому квартеті з п'ятьма очками в активі зайняли французи, наша збірна стала третьою (4 очки), а на останній сходинці (1 очко) опинились мексиканці. Тепер збірній України доведеться змагатися за місця з 9-го по 16-е. Наступний суперник «синьо-жовтих» - команда Ірану. Ця гра відбудеться у четвер, 9 липня.

Франція - Україна - 1:1 Голи: Олівері (63) - Бутенін (23) Франція: Баке - Вінсен (Олівері, 52), Дені, Мантель (Шове, 77), Нехарі (Матумона, 77), Вейдерс, Вассо, Діарра, Мазур (Дригала, 87), Сансон, Гасаньес Україна: Юрчук - Курило, Зубок, Бутенін, Западня, Мединський (Нурудінов, 85), Панасенко, Боровець, Семенець, Загальский (Скотаренко, 82), Котляр



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!