“Свято мами” для матусь особливих дітей!

13.05.14, 13:00

День матері - це одне з найбільш зворушливих свят. Кожен з нас з золотого дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

В чудовому залі арт-кафе «Паризький дворик» наших прекрасних та ніжних матусь вітали з травневим святом Днем матері. Це чудовий привід для таких жінок зустрітись, поспілкуватись, отримати позитивні емоції, бо вони практично завжди сидять з дітьми вдома і їм хоч іноді потрібно вириватись в суспільство. Цей день став радісною подією, тому що не всі жінки мають можливість проводити своє дозвілля у спілкуванні, розвагах в силу різних обставин. Неповторний дух свята, весни і легкості дає можливість для позитивного настрою та дарує відчуття яскравих фарб квітучої весни. На святі лунали щирі привітання від підопічних організації «Серце матері», а вихованці Імідж-центру «Ольга» подарували маленький концерт. Приємним сюрпризом для особливих матусь стали букетики духм’яних конвалій від нашіх друзів з Кіровоградської філії «Приват-банку». За кожним столом за келихом шампанського усі присутні бажали одна одній терпіння, радощів та здійснення найзаповітніших мрій.

Також ми хочемо привітати всіх матусь та бабусь нашого міста із чудовим травневим святом Днем матері, що увібрало в себе всю красу весняного буйноцвіту, всю нашу щиру вдячність і любов до найдорожчої у світі людини, яка подарувала своїй дитині неоціненний дар - життя. Ми з вдячністю схиляємо голови перед величним подвигом Материнства та просимо в Господа довголіття та міцного здоров’я для кожної з Вас! Нехай Пресвята Богородиця захистить Ваші родини від негараздів, нехай Вона піклується про Ваших дітей на їхніх життєвих дорогах, щоб у мудрості, вірі та любові зростали вони на радість матерям та на прославу нашої батьківщини України.

Велика родина «Серце матері» щиро вдячна організаторам заходу: Імідж-центру «Ольга», та благодійному фонду «Відкрита Україна». Також дякуємо за підтримку спонсорам – «Спілці вірмен України» Кіровоградської області, яку очолює Тигран Хачатарян та Кіровоградському відділенню “Приват-банку” в Україні.

Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!