Свято піци для особливих дітей пройшло у ресторані "Соренто"

01.06.15, 12:00

Хто не любить піцу? Ця італійська страва одна з найулюбленіших для дітвори та дорослих. А піца, що приготована власноруч - це набагато смачніше і приємніше.

Напередодні Дня захисту дітей в затишному ресторані "Сорренто" діти з особливими потребами навчалися пікантному майстер-класу - маленькі кулінари разом з пицейолами навчалися готувати справжнісіньку італійську піцу! Під їх чуйним керівництвом діти своїми руками створили піцу, а потім, проявивши максимум творчості та фантазії, приготували власні шедеври і в кожного виходила своя унікальна піца. Весь процес виготовлення перетворився на захоплюючу гру. Потім пили сік і коштували піцу, зроблену своїми руками.

Також того дня на території чудового ресторану проводили майстер з плетіння браслетів з гумок чудові та найдобріші друзі з "Армії Спасіння". Цей процес сподобався багатьом дівчаткам, жінкам і навіть хлопчикам. А також до дітей приєднався мультяшний герой Фіксік, який разом з малятами грався та бешкетував. Наші дітки заряджали веселим настроєм, дарили посмішки та завзятий сміх. А наостанок діти отримали солодкі подарунки від нашого благодійника і чарівника Андрія Табалова.

"Ми дуже вдячні за яскраве свято піци, сміху та радості! Діти були щасливі - а це найбільша нагорода для кожного з нас", - розповідає голова громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів "Серце матері" Людмила Шукрута.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!