Відбувся другий етап Чемпіонату Кіровограда зі «Своєї гри» та «Ерудит-квартету»

04.02.14, 15:00

Сьогодні, 2 лютого, у приміщенні обласного центру ДЮЦ пройшов Відкритий зимовий кубок ОЦДЮТ зі «Своєї гри» та «Ерудит-квартету», який став 2-м етапом Чемпіонату міста. Ведучим та редактором виступив Валерій Кизименко.

Всього на гру зібралося більш ніж 20 гравців. Спочатку грали в «Ерудит-квартет». Зареєструвалося сім команд, котрі були розподілені на дві групи. З кожної групи проходили до фіналу по дві команди. Такими командами стали - «Песец», «ГринвичЪ», «1487.5» та «Неполный Песец».

У фіналі боротьба була дуже запеклою між двома командами - «Песец» і «ГринвичЪ», які йшли пліч-о-пліч до останнього запитання. Найбільш яскравим моментом стала апеляція команди «ГринвичЪ» щодо зняття одного із питань, на яке Микола Селіванов(ГринвичЪ) дав невірну відповідь. Після довгих суперечок, арбітр турніру (Кизименко В.А.) вирішив зняти запитання. На останньому рубежі (темі), команда «Песец» мала у своєму заліку фору у +40 перед суперником. Але у фінальному бою своє слово сказав вищезгаданий Сєліванов, вирвавший перемогу для своєї команди. Никифорук (Песец) ризикував на +50, але фортуна була сьогодні не на його боці. Третіми стала команда «1487.5», яка лише на 10 очок обігнала «Неполный Песец».

Результати:

1. ГринвичЪ (Михайлюк (к), Сєліванов, Макада, Аксьонова)

2. Песец (Тарасенко (к), Никифорук Ю., Гергардт, Іванов)

3. 1487.5 (Стєпанцов (к), Малмига, Ілляшев, Щербак)

4. Неполный Песец (Литвин (к), Никифорук Б.)

5-7. Нірвана

5-7. Brainstorm

5-7. Деліріум

Одразу після квартету розпочалася «Своя гра». У турнірі прийняло участь 22 гравці. Змагання такого накалу, як попередній «Ерудит-квартет», не мало. І сьогодні був день Миколи Сєліванова, який без жодних зусиль просто змітав суперників на своєму шляху. Про це каже навіть фінальний бій, де суперники разом змогли відповісти лише на 7 відповідей, а сам Микола брав майже кожне питання, що в сумі дало йому +590 очок.

Результати:

1. Сєліванов Микола

2. Ілляшев Максим

3. Макада Іван

4. Гейко Сергій

Текст, фото - Олександр Тарасенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!