Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації

31.01.14, 8:00

29 січня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів бібліотеки ім. Гайдара відбулося відкриття виставки робіт обласного конкурсу Управління ДСНС в Кіровоградській області «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації».

Представлені експонати – це роботи творчих дітей області, які були виготовлені в рамках акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій». Картини, вишивка, роботи з бісеру, аплікації, м’які іграшки – усі ці роботи, створені як митцями, так і аматорами, присвячені професії рятувальника та різнобічно розкривають пожежно-рятувальну тематику.

Така виставка експонується в бібліотеці вже вдруге. Адже саме заходи такого спрямування покликані розкрити суть роботи рятувальника, виховати патріотів, допомогти навчити дітей правильно виходити із скрутних ситуацій, розвивати творчі здібності дітей, пропагувати серед населення, а в першу чергу серед молоді, бережливе ставлення до власного життя та навколишнього середовища. А поряд з літературою декоративно– прикладного мистецтва надасть чудову можливість реалізувати власні творчі здібності, таланти та заявити про себе на всю Україну. 

 Після відкриття виставки діти взяли активну участь у змаганнях та різноманітних конкурсах. Працівники ДСНС підготували ряд цікавих, повчальних ситуацій з яких учасники повинні були знайти правильний вихід. Кожна дитина по закінченню заходу отримала розмальовку та «Пам’ятку 101».

Тож запрошуємо всіх бажаючих до виставково-презентаційної зали переглянути дитячі роботи, яка триватиме протягом місяця. Вхід вільний.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!