Хореограф із Гамбургу вражений кіровоградськими танцюристами

14.01.14, 10:00

Наприкінці  минулого року Кіровоградський обласний Центр дитячої та юнацької творчості відвідав з партнерським візитом Дирк Раінке - викладач хореографії державної школи м. Гамбурга  (Німеччина). Під час перебування у закладі пан Дирк ознайомився із системою позашкільної освіти Кіровоградщини, відвідав відкрите заняття та майстер-клас у народному художньому колективі студії декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Писанка».

«Вражає професійність та злагодженість,з якою виступають діти різного віку. Відчувається єдиний дух високої хореографії в колективі», - так він прокоментував виступ вихованців народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» на новорічному святі. А вистава «Як Петрик та Марійка Новий рік у Єлисаветграді святкували», яку підготували до Нового року вихованці творчих колективів Кіровоградського обласного ЦДЮТ, що відбулась в Кіровоградській обласній філармонії вразила п. Раінке надовго.

Незважаючи на відсутність візерунків сніжної зими наше місто запам’яталось гостю з Німеччини виставкою декоративно-прикладного мистецтва «Новорічні візерунки», історичними пам’ятними місцями та багатими мистецькими родзинками. З приємними враженнями та сподіваннями про подальшу співпрацю Дирк Раінке повернувся додому.

автор - Олена Арутюнян, методист з міжнародних зв’язків та партнерства Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!