Конкурс на кращий логотип «Школи громадської участі»

13.01.14, 12:00

Інститут соціокультурного менеджменту запрошує усіх бажаючих взяти участь у конкурсі на створення унікального логотипу «Школи громадської участі». Школа – це проект, який реалізовано за підтримки Фонду ім. Ч.С.Мотта. Метою проектує сприяння сталому розвитку місцевих громад шляхом підвищення компетентності громадських лідерів у рамках Школи громадської участі. Під розвитком місцевих громад ми розуміємо розвиток людей. Індикатором виміру розвитку людей є рівень соціального капіталу, а соціальний капітал вимірюється довірою між людьми.

Логотип має відображати суть проекту, яка полягає у навчанні людей та об’єднанні їх зусиль для розвитку місцевих громад.  Експертна комісія розгляне усі надіслані роботи і обере кращу. Призовий фонд складає 1600 грн*. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно надіслати розроблений логотип у форматі psdтаjpg(у кольоровому та чорнобіломуваріантах) на електрону адресу Інституту соціокультурного менеджменту adm.iscm@gmail.comне пізніше 31 січня 2014 року з поміткою «Логотип на Школу громадської участі», а також вкажіть свої контактні дані (телефон, ПІБ). Результати будуть оголошені до 10 лютого 2014 року. Рішення експертної комісії не обговорюється. Із будь-якими запитаннями щодо оголошеного конкурсу можна звертатися за вказаною електронною адресою або за телефоном 0990943771 – Марія Калашнік, координатор проекту.

*Організатори залишають за собою право не присуджувати призову винагороду жодному з аплікантів у разі якщо надіслані логотипи не будуть відповідати умовам конкурсу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!