Інтелектуальний новий рік

31.12.13, 10:30

У неділю, 29 грудня, в приміщенні ОЦДЮТ, відігравався новорічний синхронний пакет ВДІ, який став четвертим етапом чемпіонату міста з «Що? Де? Коли?». Ведучою турніру виступила Ольга Гріднєва.

На турнір зібралося 9 команд, що стало найкращим показником у цьому сезоні по кількості учасників у турнірі без обмеження віку. До змагання зареєструвалися не тільки нові шкільні та молодіжні команди, але й досвідчені гравці, які об'єдналися у команді «Пушечное мясо».

Так як, недільна гра була присвячена Новому Року, тому і тематика ігрових пакетів була новорічною. Також основна маса знавців підготувалася до свята, одягнувшись у новорічні маски. Надіємося, що така традиція буде продовжуватися і далі, тому що новорічний настрій був повністю підтриманий усіма інтелектуалами.

Спочатку грали у «Що? Де? Коли?» на новорічний пакет ВДІ. Переможцем турніру стала команда «Песец»(21 правильна відповідь), яка досить вдало грає на новорічні етапи ВДІ(третя поспіль перемога у передноворічному міському заліку). Друге місце було за командою «ГринвичЪ»(19), яка до останнього сперечалася з «Песцем» за перемогу. Третє та четверте місця розділили команди «Пушечное мясо» та «Червоні Соколи» (18), слід зауважити, що після першого туру обидві команди йшли попереду всіх, але поступилися на останньому етапі. Другий тур став вирішаючим, питання в якому були легші за попередні, тому одразу дві команди («Песец» та «ГринвичЪ») показали результат 10 із 12, інші продемонстрували скромніші показники. У третьому турі картина не змінилася, «Песец» показав найкращий результат 7 із 12, другими були «ГринвичЪ» та «Пушечное мясо» - 6 із 12.

Одразу після турніру «Що? Де? Коли?», всі бажаючі мали змогу пограти у «Даугавпілс» підготовленний керівником молодіжного клубу Валерієм Кизименко. Усього в турнірі прийняло участь 5 команд. Турнір проходив у найкращих інтелектуальних традиціях, були і відео запитання, і аудио питання, а також безліч "даугавпілських" конкурсів. В цілому турнір пройшов дуже вдало, всі команли отримали максимум задоволення від гри.

Переможцем святкового «Даугавпілсу» стала команда «Солярис», яка була найкращою у музикальних конкурсах та продемонструвала справжній майстер-клас. Друге місце зайняла команда «З Новим Роком!», у складі Ольги Гріднєвої та Дмитра Шульги. Третє місце завоювала команда «Песец».


Текст - Олександр Тарасенко




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!