Затишна школа - турбота спільна: Новини Новоукраїнської школи №8

19.09.13, 10:29

Осінь - чудова пора року не тільки через розмаїття квітів чи щедрі дари ланів. Це час повернення дітей до школи після літніх канікул. І школа гостинно відкриває свої двері, наповнюється щасливим дитячим сміхом та дзвінкими голосами дітвори.

Дуже приємно, коли школа готова до навчального року - відремонтована, прибрана, затишна. Саме такою є наша Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8. Велика заслуга у цьому всієї шкільної громади - школярів, батьків, всіх працівників школи і особливо благодійників.

У школі на базі кабінету англійської мови багато років діє шкільний європейський клуб "Веселка". Тут діти мають змогу розширити свої знання про Європейський Союз, долучитися до світової культурної спадщини. Ми вивчаємо англійську мову, проводимо тренінги для школярів району, семінари для вчителів та директорів шкіл. Три роки поспіль ми приймали вчителів зі Сполучених Штатів Америки, які були вражені відкритістю і готовністю наших дітей до спілкування. Багато років триває кропітка робота по укомплектуванню кабінету.

У кабінеті є нова сучасна дошка, придбана на кошти приватних підприємців Аркана Миколи Миколайовича та Данілова Юрія Вікторовича, нашого випускника. Товариство з обмеженою віфдповідальністю "Зерновик" допомогло відремонтувати підлогу. Завдяки співпраці з Корпусом Миру ми маємо сучасні технічні засоби навчання та багато дитячої художньої літератури. Завдяки реалізації програми "Парта Кіровоградщини" діти сидять за зручними партами.

Цього року наших дітей знову чекав приємний сюрприз - нові гарні вікна від народного депутата України Станіслава Семеновича Березкіна. Тепер ми маємо змогу провітрювати класну кімнату і дотримуватися всіх санітарних норм щодо свіжого повітря. Крім того, вікна енергозберігаючі, що дуже важливо як для здоров'я дітей, так і для бюджету школи.

Тож, я хочу від душі подякувати Станіславу Семеновичу Березкіну і всім, хто допомагає нам, учителям, у покращенні матеріальної - технічної бази школи, хто розуміє важливість справи навчання і виховання молоді, кому небайдуже здоров'я підростаючого покоління!

текст - Людмила Талашкевич



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!