Найкраща книга Форуму видавців

15.09.13, 13:00

У рамках 20-го Форуму видавців у Львові відбувся традиційний конкурс «Найкраща книга Форуму видавців». «Київстар» визначив два видання, які звертають на себе особливу увагу, — це книга авторства Тетяни Щербаченко «Як Не Заблукати У Павутині» та збірка від газети «День» серії «Україна Incognita» — «Підривна література».

Форум видавців організовує конкурс найкращих книг вже в 19-й раз. У 2013 році в ньому взяли участь 340 видань, які надійшли від 80-ти видавництв. Журі обрало 20 кращих, урочисте нагородження авторів відбулось 12 вересня у Львівській філармонії.

В рамках премії  «Найкраща книга Форуму видавців – 2013» «Київстар» заснував спеціальну нагороду для видавців україномовної книги, яка стимулює читача любити Україну та цікавитись її історією. Відтак, телеком-оператор відзначив дві найяскравіші книги «Форуму 2013».

По-перше, це книга авторства Тетяни Щербаченко «Як Не Заблукати У Павутині», «Видавництво Старого Лева». Ця тема особливо близька «Київстар», адже як інтернет-провайдер компанія особливо переймається щодо безпеки дітей в Мережі і вже п’ятий рік поспіль впроваджує у життя різні соціальні ініціативи, спрямовані на забезпечення онлайн-безпеки дітей.

Другим переможцем, на думку «Київстар», стала супернова збірка від газети «День» серії «Україна Incognita» — «Підривна література».
Видавці цих книжок отримали від «Київстар» спеціальну нагороду — сучасні смартфони.

«Київстар» як компанія, небайдужа до історії нашої країни, підтримує її самобутність та сприяє розповсюдженню знань про рідну країну серед українців. Редакція «День» вже другий рік поспіль випускає «концентровані» резонансні збірки, тому  ми не можемо не звернути увагу на нову. А вона й справді «підривна», — коментує Михайло Шуранов, директор з корпоративних зв’язків «Київстар».

«Київстар» підтримав 20-ий Форум видавців, який відбувається у Львові 12-15 вересня. В рамках Форуму телеком-оператор відкрив виставковий стенд мобільної бібліотеки, де можна почитати літературні новинки в електронному форматі, а також презентував дослідження «Читання книжок в Україні» — один з найбільш масштабних зрізів читацьких вподобань та тенденцій у країні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!