Мобільний додаток - для особистої безпеки: App Club від «Київстар»

02.06.13, 8:00
Київстар
Київстар
Магазин ігор та додатків App Club від «Київстар» поповнився ще одним корисним додатком — bSafe. Він дозволяє користувачам подавати сигнал SOS у разі небезпечної ситуації та сповістити близьких про необхідність допомоги.

«Київстар» представляє в Україні всесвітньо відому програму bSafe розробки Bipper — на ексклюзивних умовах використання лише в App Club.

bSafe це додаток, який має кнопку екстреного виклику SOS, яку можна задіяти у випадку надзвичайної ситуації. Користувачу послуги потрібно заздалегідь створити перелік номерів «захисників» — родичів чи друзів, які будуть сповіщені при потребі. Механізм дії простий –  у час пересування  небезпечною територією людина натискає кнопку, тримаючи телефон в руці, а в екстреній ситуації — відпускає її. У цей момент на екран мобільного телефону користувача виводиться його місце розташування, звучить сигнал тривоги та записується 10-секундне відео подій. У цей же момент «захисникам» спочатку надходить повідомлення про небезпеку з посиланням на офіційний сайт розробника, на якому видно місце знаходження користувача послуги та посилання на відео, а через кілька секунд - дзвінок. Також, за допомогою функціоналу додатку можна стежити за пересуванням та місцем знаходження користувача послуги.

«Ми з радістю відкриваємо доступ до сервісу bSafe у магазині додатків App Club, — коментує засновник Bipper Сіліе Воллестад. — Адже місія Bipper – це безпека кожної людини. Підтримка з боку лідерів ринку мобільних операторів, таких як «Київстар», підіймає якість наших послуг на новий рівень», — зазначила вона під час укладання угоди з першим партнером в країнах СНД.

Користування базовими функціями bSafe безкоштовне. У додатка є також версія з розширеним функціоналом bSafe Premium вартість якого складає 16,40 грн на місяць. bSafe Premium надає додаткові сервіси: програма передає GPS-інформацію щодо пересування користувача у реальному часі, автоматично сповіщає «захисників», якщо він не дістався зазначеного місця вчасно, дозволяє увімкнути сирену та ін.  Лише для абонентів «Київстар» з 28.05.2013 р. AppClub дає абонентам можливість користуватися преміум-функціями безкоштовно протягом трьох місяців.


«В рамках послуги App Club ми представляємо клієнтам можливість доступно та безпечно для смартфону завантажувати ігри та мобільні програми і додатки. Серед головних переваг App Club: відсутність плати за інтернет-трафік, прозора форма оплати, тестування усіх ігор та мобільних програм перед публікацією. Таким чином, партнерство з Bipper дає нам змогу продовжити цей список та надавати для користування найкращі мобільні додатки з повним функціоналом без справляння плати за нього протягом 3 місяців», — говорить менеджер із розвитку бізнесу ігор та мобільних програм «Київстар» Марина Піскарьова.


App Club від «Київстар» - перший український магазин мобільних програм та ігор. Він дозволяє завантажувати програми та ігри без сплати за трафік. При цьому платні додатки оплачуються з мобільного рахунку — користувачеві не потрібно задіювати банківську карту, що особливо зручно. Щоб почати користування App Club, потрібно зайти за адресою http://appclub.com.ua або встановити на свій смартфон прикладну програму App Club у Google Play. Вартість користування послугою — 4 грн/тиждень (0,58 грн/день). Перші 6 днів користування для нових користувачів безкоштовні.


Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.: До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн. осіб. «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.
За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net www.kyivstar.ua

Довідка про Bipper: Норвезька компанія, яка займається розробкою мобільних додатків для персональної безпеки і випускає їх на міжнародний ринок. Засновниця Bipper, Сіліє Воллестад, — ентузіаст-ідеаліст, прагне побудувати свою кар'єру на користь людям. Коли вона, мати трьох дітей, збагнула, що малюки в усьому світі вже давно користуються мобільними телефонами, то вирішила створити мобільний додаток, який допомагав би піклуватись про них на відстані. Основною ідеєю заснування Bipper  було бажання, щоб діти були у безпеці за допомогою мобільного телефону. Протягом декількох місяців Сіліє Воллестад зуміла зацікавити інвесторів та знайти експертів з цієї галузі, і створити потужну команду професіоналів. Перші мобільні сервіси для дітей були запущені восени 2010 року, а за рік почав роботу сервіс для жінок на основі мобільної сигналізації безпеки під назвою bSafe, який швидко став одним з найбільш завантажуваних додатків у Норвегії. Після успіху в цій країні Bipper наразі активно просувається в США і країнах СНД, пропонуючи свої послуги на цих великих ринках.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!