Курс безпеки дорожнього руху

01.11.2024
01.11.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Запрошуємо дорослих на безкоштовний офлайн-курс з безпеки дорожнього руху від Гончаренко центру! Курс складається із п'яти занять, а веде його - експерт автошколи "Аграрник" Олег Кондратенко – інструктор з водіння та викладач теорії з більш ніж 14-річним досвідом.

Коли починаємо? У п'ятницю, 1 листопада - о 14:00 (тривалість уроку - година). Де? Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр", вул. Велика Перспективна, 4а Використайте можливість підвищити свою обізнаність щодо безпеки на дорозі та отримати корисні знання від справжнього професіонала!

Приходьте на заняття, і ми розберемо всі небезпечні перехрестя міста, пошукаємо і знайдемо відповіді на складні питання та забезпечимо собі і оточуючим безпечне майбутнє на дорозі! Для участі, будь ласка, заповніть коротку форму - https://cutt.ly/ewOqe1Gq - і без зайвих нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у п'ятницю першого листопада о 14:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а.

Ті, хто пройде увесь курс (п'ять занять - 1-го, 8-го, 15-го, 22-го та 29-го листопада), отримають відповідний сертифікат! Нагадаємо, що минулого року Верховна Рада дозволила українцям самостійно вивчати теорію для отримання посвідчення водія. Тож, перед тим як приступати до вивчення правил і до занять із водіння, запрошуємо ознайомитися із засадами безпечного дорожнього руху. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!