​Харчові отруєння і як їм запобігти

04.09.2024
04.09.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує вас на лекцію, яку проведе експертка з питань здоров'я, Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук.

Дата: Середа, 4 вересня.
Час: 15:00
Місце проведення: Гончаренко центр, вул. Велика Перспективна, 4а


Під час заходу ви дізнаєтеся, що таке харчові отруєння, їх різновиди та як їм запобігти. Особливу увагу буде приділено таким небезпечним випадкам, як ботулізм, отруєння дикорослими грибами та сурогатним алкоголем.

Пані Надія Оперчук розповість, чому навіть знайомі продукти можуть становити загрозу для вашого здоров'я за певних умов. Ви також отримаєте корисні поради щодо профілактики харчових отруєнь, які допоможуть зберегти здоров'я вам і вашим близьким.

Використайте цю можливість дізнатися більше про те, як убезпечити себе від харчових отруєнь! Щоб ми могли вчасно поінформувати вас у разі змін у графіку подій, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням - https://cutt.ly/beQwW4ZV Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. МИ НЕ МОЖЕМО запрошувати Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки. Зверніть на це увагу! Курс тільки для повнолітніх віком 18+ років.

Засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, Президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за його діяльністю у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!